Ο Προβοκάτορας

Μαρξ από τον Στέλιο Πέτσα και τα μαρξιστικά μυαλά στα κάγκελα…

Μαρξ από τον Στέλιο Πέτσα και τα μαρξιστικά μυαλά στα κάγκελα…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι γνωστό τοις πάσι πως το γαρ πολύ του…πανικού δεν γεννά μόνο παραφροσύνη, αλλά και μαρξιστές. Δεν γνωρίζω το επίπεδο των μαρξιστικών γνώσεων του Στέλιου Πέτσα, αλλά μέχρι τώρα δεν τον άκουσα παρά νεοφιλελεύθερες ανοητολογίες να εκφράζει. Αυτό μέχρι σήμερα το πρωί. Γιατί ο νεοφιλελεύθερος Στέλιος φαίνεται πως στον πανικό του διαπίστωσε ότι εξάντλησε το νεοφιλελεύθερο ρεπερτόριο και είπε πλέον να το ρίξει στις μαρξιστικές αναλύσεις (τρέμε Κουτσούμπα και οι σύντροφοί σου).

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 για την εισοδηματική ανισότητα βρέθηκε σε αδυναμία να κινητοποιήσει το νεοφιλελεύθερο οπλοστάσιο, οπότε ο πονηρός Στέλιος έβαλε μπρος τον μαρξιστικό του οίστρο και είπε ότι σύμφωνα με τον Μαρξ μειώνεται η εισοδηματική ανισότητα όταν μειώνεται ο εφεδρικός στρατός της ανεργίας. «Και αυτό το πετυχαίνει αυτή η κυβέρνηση. Μειώνοντας την ανεργία υπάρχει μια πίεση για αύξηση των μισθών βιώσιμα», αφήνοντας άφωνους όλους τους συνομιλητές του!

Το πήραμε το μήνυμα μαρξιστή Στέλιο. Δεν πρόκειται να δώσετε αυξήσεις στους μισθούς . Μήπως να υποθέσουμε πως παρά τη δέσμευση  μπορεί και να μην αυξήσετε τους κατώτερους μισθούς αν μειωθεί κι΄ άλλο η ανεργία; Ευτυχώς που έρχονται εκλογές, γιατί είστε ικανοί με το κεφάλαιο του Μαρξ ανά χείρας να πάτε στις επιχειρήσεις και να τους κάνετε μαθήματα μαρξισμού και να τους εξηγήσετε γιατί δεν δίνετε αυξήσεις…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X