Ο Προβοκάτορας

Οι “βομβιστές”, οι Νέστορες και το άτι του ΣΥΡΙΖΑ…

Οι “βομβιστές”, οι Νέστορες και το άτι του ΣΥΡΙΖΑ…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο ένας ρίχνει “βόμβες’  θέτοντας ακόμα και θέμα ηγεσίας στο ΣΥΡΙΖΑ (Γιώργος Τσίπρας), ο άλλος  θα έβλεπε να διευρύνεται το ερωτηματολόγιο που έθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης και οι απαντήσεις να δημοσιοποιούνται (Νίκος Παππάς).

Γενικώς η κατάσταση στο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται ως εμφυλιοπολεμική και η σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας να γίνεται σε ναρκοθετημένο πεδίο.

Επειδή ότι κι΄ αν λέγεται υπάρχει και το ένστικτο αυτοσυντήρησης ο Προβοκάτορας στοιχηματίζει ότι στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας θα πρυτανεύσει η πολιτική λογική και θα υπάρξει ένα συμβιβασμός και θα πορευτούν όλοι στο συνέδριο που ξεκινά την Πέμπτη.

Τα δε καταστατικά και ταυτοτικά ζητήματα θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν στο καταστατικό  συνέδριο που θα γίνει το Φθινόπωρο.

Μόνο που τέτοιοι συμβιβασμοί μπορεί να επιτρέπουν στου πρωταγωνιστές να κλωτσήσουν το τενεκεδάκι λίγο παρακάτω, όπως θα έλεγε και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αν ήταν ακόμα στο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν αντιμετωπίζουν τις παθογένειες ενός κόμματος που θέλει και πρέπει να τα αλλάξει όλα. Και οι συνέπειες θα φανούν στην κάλπη των ευρωεκλογών.

Οσον αφορά στο ερωτηματολόγιο του Στέφανου Κασσελάκη, το πνεύμα “τα αλλάζω όλα”  οδηγεί στη σκέψη πως κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει, αρκεί τα ερωτήματα να είχαν τεθεί στο καταστατικό συνέδριο  που είναι αρμόδιο για τέτοιες αποφάσεις, λένε στελέχη που ασπάζονται τη Νεστόρειο αντίληψη της πολιτικής…

Ο Προβοκάτορας

ΥΓ. Καλό είναι ο Στέφανος Κασσελάκης να αφιππεύσει,  γιατί το άτιμο το άτι κλωτσάει…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X