Ο Προβοκάτορας

Οργή για τη δημοσιογραφία ντεκόρ του Μωυσή…

Οργή για τη δημοσιογραφία ντεκόρ του Μωυσή…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στη χώρα της “φαιδράς πορτοκαλέας”, των πετσοταϊσμένων ΜΜΕ και της κρατικής τηλεόρασης, η δημοσιογραφία αποτελεί είδος εν ανεπαρκεία θα λέγαμε χρησιμοποιώντας μία παλιά ορολογία του εμπορίου. Και οι δημοσιογράφοι ντεκόρ για να μπορέσει ο άρχων, ο Μωυσής,  ο Λουδοβίκος, να εκφέρει το λόγο του χωρίς αντίλογο*. Είναι ένα αξεσουάρ απαραίτητο για να προβληθεί η συνέντευξη-μονόλογος.

Ετσι μπορεί να λέει όποιο fake news του έχουν γράψει να πει (γιατί περί αυθόρμητου λόγου ούτε λόγος), ότι ψέμα επιτάσσει η προπαγάνδα, να μπορεί να απευθύνει όποια κατηγορία του έγραψαν οι λογογράφοι και επικοινωνιολόγοι για τους  αντιπάλους του και να μην ακούγεται ούτε κιχ. Ακρα του….δημοσιογράφου σιωπή. Λογικό με την αφόρητη παρακμή της δημοσιογραφίας του copy paste.

Το ωραίο είναι πως επιδιώκει να επιδείξει ότι διαθέτει πνεύμα και πετά ευφυολογήματα του τύπου «αν ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιρνε ένα νόμπελ θα ήταν το νόμπελ του οικονομικού λαϊκισμού. Αν το ΠΑΣΟΚ έπαιρνε ένα νόμπελ θα ήταν της οικονομικής ασυναρτησίας». Οχι δεν θα υποκύψω στον πειρασμό να πω ποιο νόμπελ θα έπαιρνε ο ίδιος, από σεβασμό προς εσένα αναγνώστη. Αλλά δεν καταλαβαίνω πως δεν εξοργίζεσαι με όσα προσβλητικά συμβαίνουν γύρω μας…

Ο Προβοκάτορας

*Αν δεν είναι δικός του δεν δίνει συνεντεύξεις…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X