Ελλάδα

Σατανική σύμπτωση: Παπαχρήστος γράφει και ΑΝΤ1 απολύει…

Σατανική σύμπτωση: Παπαχρήστος γράφει και ΑΝΤ1 απολύει…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο τον γνωρίζετε. Δεκαετίες πολιτικός συντάκτης στην εφημερίδα “Τα Νέα”, όπου γράφει και σήμερα. Με εκπομπές σε ραδιόφωνο και τηλεόραση. Ενας από αυτούς που αποκαλούνται μεγαλοδημοσιογράφοι.

Και όπως γίνεται αντιληπτό ένας μεγαλοδημοσιογράφος μπορεί με ένα άρθρο του να προκαλέσει πολιτικό θέμα, συζητήσεις, κόντρες ακόμα και να απολύσει κάποιον εργαζόμενο στην τηλεόραση επειδή δεν του αρέσουν οι ιδέες του. Ιδίως δε όταν με τη γραφίδα του ο εν λόγω εργαζόμενος στην τηλεόραση έθιξε (βάλτε τη λέξη εντός ή εκτός εισαγωγικών, όπως εσείς θέλετε) το αφεντικό του ή για να μην είμαστε προσβλητικοί τον εργοδότη του.

Εργοδότης του Γιώργου Παπαχρήστου είναι τώρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Διαβάζοντας το άρθρο του στην εφημερίδα “Τα Νέα”, η οποία ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα καταλάβετε πολλά…

Ο τίτλος του άρθρου του Γιώργου Παπαχρήστου είναι «Μακριά γλώσσα

Στον ANTENNA, στο νέο πρόγραμμα του σταθμού, έχει ενταχθεί και η εκπομπή με μουσικά ταλέντα, ονόματι The Final Four. Η εκπομπή θα έχει και τετραμελή κριτική επιτροπή, ένα μέλος της οποίας ονομάζεται Νίκος Μωραΐτης.

Διαβάζω σχετικά με τον άγνωστο μου κύριο Μωραΐτη τα ακόλουθα στο site του Antenna: «Ο πιο καταξιωμένος στιχουργός της γενιάς του. Έχει συνεργαστεί με τους κορυφαίους του ελληνικού τραγουδιού (Αλεξίου, Γαλάνη, Πρωτοψάλτη, Μητροπάνο, Χατζηγιάννη, Ρέμο κ.ά.) και τους έχει προσφέρει τεράστιες επιτυχίες, αλλά και διαχρονικά συγκινητικές στιγμές με την ιδιαίτερη γραφή του».

Μάλιστα και πολύ ωραία. Προχθές όμως στο Twitter ο τύπος αυτός, που απ’ ότι κατάλαβα παραμένει ένας ακραία εμπαθής συριζαίος, ανήρτησε στο λογαριασμό του το ακόλουθο tweet:

«Me 2.000.000 ευρώ αγοράζεις ελληνική υπηκοότητα. Με 2 τόνους ηρωίνη αγοράζεις κυβέρνηση»!

Υποθέτω ότι ο κύριος Θοδωρής Κυριακού θα θελήσει να μας δώσει μια εξήγηση για το ποιος αγόρασε κυβέρνηση με 2 τόνους ηρωίνη και ποια κυβέρνηση είναι αυτή και φυσικά εάν συμφωνεί με αυτή την εκτίμηση.

Επίσης, επειδή ο συγκεκριμένος συνεργάτης του με τον καλό τον στίχο και τη μακριά γλώσσα έχει και άλλες απόψεις, όπως για παράδειγμα κάτι που ανάρτησε την Πέμπτη, σύμφωνα με το οποίο «(…) οι κυβερνήσεις βγαίνουν χάρη στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας των ΜΜΕ», όντως ο Antenna διαστρέβλωσε την πραγματικότητα ώστε να αναδειχθεί κυβέρνηση ΝουΔου;

Και τέλος, επειδή βαριέμαι να ανατρέχω στις ανοησίες τού περί ου ο λόγος, θέλω να ρωτήσω τον κ. Κυριακού αν έχει κάποιο σχόλιο για μία άλλη ανάρτηση στο λογαριασμό του συνεργάτη του: «Πιστεύετε» ρωτάει «ότι ο Μαρινάκης θα εξαντλήσει την τετραετία;». Εσείς, κύριε Κυριακού, τι πιστεύετε, αλήθεια, για όλα αυτά;».

Τώρα αν σήμερα ο Νίκος Μωραϊτης απολύθηκε από την ΑΝΤ1 μη νομίσετε ότι υπήρξε κάποια παρέμβαση. Απλώς η εταιρεία παραγωγής, όλως τυχαίως και κατά σύμπτωση σήμερα ζήτησε από τον ΑΝΤ1 να μειωθεί ο αριθμός των κριτών στην εκπομπή από 3 σε 4. Οπως είναι στις άλλες χώρες.

Πάντως, οι άνθρωποι της εταιρείας παραγωγής είναι πολύ αμελείς. Δεν άκουσαν, δεν έμαθαν ότι οι κριτές στον ΑΝΤ1 θα είναι τέσσερις αντί για τρεις. Και σήμερα που το έμαθαν ζήτησαν να απολυθεί ένας.

Κύριε Κυριακού και λοιποί υπεύθυνοι του ANT 1. Μας πείσατε. Κι΄αν συνέπεσε με το άρθρο του Γιώργου Παπαχρήστου, σίγουρα θα πρόκειται για σατανική σύμπτωση…

Ο Προβοκάτορας

Τον Λιάγκα κι΄αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς (βίντεο)

Κοίτα ποιος μιλάει για ασέλγεια. Ο Βαγγέλης Βενιζέλος…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X