Οικονομία

Εμφύλιος “πόλεμος” Αγγελόπουλων-Ο Θόδωρος κάνει μπαράζ πλειστηριασμών

Εμφύλιος “πόλεμος” Αγγελόπουλων-Ο Θόδωρος κάνει μπαράζ πλειστηριασμών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο εμφύλιος “πόλεμος”  της οικογένειας Αγγελόπουλου. Για κάποια χρόνια το κλίμα ήταν ήρεμο, αλλά τώρα εκδηλώνεται ένα μπαράζ πλειστηριασμών με επισπεύδοντα τον εφοπλιστή Θεόδωρο Αγγελόπουλο, κατά των ανιψιών του αδελφών Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου  αναρτήθηκαν στην σελίδα ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και προγραμματίστηκαν, αν δεν υπάρξει κάποια δικαστική ανατροπή για τις 9 Δεκεμβρίου.
Εκτός των δυο αδελφών οι πλειστηριασμοί στρέφονται και κατά ιδιοκτησιών της Ευανθίας Παπαγιαννοπούλου (πρώην συζύγου του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου) και της Αικατερίνης Πετροπούλου.

Οπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο το ποσό της απαίτησης φτάνει τα 9,71 εκατ. ευρώ. Οι πλειστηριασμοί αφορούν σειρά ακινήτων μεταξύ των οποίων:

*Το ½ εξ αδιαιρέτου διαμερίσματος 170 τετραγωνικών στο Παλαιό Ψυχικό (τιμή εκκίνησης 383 χιλιάδες ευρώ)

*Το ½ εξ αδιαιρέτου οικοπέδου 650 τ.μ. στο Χαλάνδρι (391 χιλιάδες ευρώ)

*Το ½ εξ αδιαιρέτου οικοπέδου στο Χαλάνδρι (1,9 εκατ. ευρώ)

*Το ¼ εξ αδιαιρέτου ιδιοκτησίας Π. Αγγελόπουλου και το ¼ Γ. Αγγελόπουλου διαμερίσματος 143 τ.μ. στην Ηρώδου Αττικού (289,6 χιλιάδες ευρώ)

*Το ¼ εξ αδιαιρέτου ιδιοκτησίας Π. Αγγελόπουλου και το ¼ Γ. Αγγελόπουλου διαμερίσματος 484 τ.μ. στην Ηρώδου Αττικού (1,817 εκατ. ευρώ)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X