Οικονομία

Forbes: Μπέζος και Μασκ δίνουν καθημερινή μάχη για τη δεύτερη θέση του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο

Forbes: Μπέζος και Μασκ δίνουν καθημερινή μάχη για τη δεύτερη θέση του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Forbes: Ο ιδρυτής και πρόεδρος της Amazon, Τζεφ Μπέζος (εκτιμώμενη καθαρή περιουσία: 196,3 δισεκατομμύρια δολάρια) είναι και πάλι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και ο πλουσιότερος άνθρωπος στις ΗΠΑ από την Πέμπτη, καθώς αυτός και ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Ίλον Μασκ (εκτιμώμενη καθαρή περιουσία: 193,7 δισεκατομμύρια δολάρια) μάχονται στήθος με στήθος για τη θέση αυτή.

Στην πρώτη θέση σταθερά παραμένει ο Μπερνάρ Αρνό, της γαλλικής αυτοκρατορίας ειδών πολυτελείας LVMH, με εκτιμώμενη καθαρή περιουσία περίπου 231,5 δισεκατομμύρια δολάρια από την Πέμπτη.

Δείτε τη μάχη Μπέζος – Μασκ, ανά μέρα, όπως τη σκιαγραφεί το Forbes

21 Μαρτίου: Ο Μπέζος ξεπερνά τον Μασκ—Περισσότερα από 4 δισεκατομμύρια δολάρια χώρισαν την καθαρή περιουσία του Μπέζος και του Μασκ την Πέμπτη, αφού η εκτιμώμενη καθαρή περιουσία του Μπέζος αυξήθηκε κατά περίπου 694 εκατομμύρια δολάρια και η καθαρή περιουσία του Μασκ μειώθηκε κατά περίπου 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τοn Real-Time Ιχνηλάτη δισεκατομμυριούχων του Forbes.

20 Μαρτίου: Ο Μασκ ξεπερνά τον Μπέζος—Η εκτιμώμενη καθαρή θέση του Μασκ αυξήθηκε κατά 815 εκατομμύρια δολάρια την Τετάρτη, ενώ η καθαρή περιουσία του Μπέζος μειώθηκε κατά περίπου 558 εκατομμύρια δολάρια.

19 Μαρτίου: Ο Μπέζος ξεπερνά τον Μασκ — Η εκτιμώμενη καθαρή περιουσία του Μπέζος αυξήθηκε περίπου 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια την Τρίτη, ενώ η περιουσία του Μασκ είχε πέσει περίπου 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

18 Μαρτίου: Ο Μασκ ξεπερνά τον Μπέζος—Η περιουσία του Μασκ αυξήθηκε περίπου 5,5 δισεκατομμύρια δολάρια τη Δευτέρα, βοηθώντας τον να ξεπεράσει τον Μπέζο, του οποίου η καθαρή περιουσία αυξήθηκε κατά περίπου 450 εκατομμύρια δολάρια.

13 Μαρτίου: Ο Μπέζος ξεπερνά τον Μασκ—Μια πτώση της μετοχής της Tesla μείωσε την περιουσία του Μασκ κατά 4 δισεκατομμύρια δολάρια και η καθαρή θέση του Μπέζος αυξήθηκε κατά περίπου 195 εκατομμύρια δολάρια.

8 Μαρτίου: Το ζευγάρι αντάλλαξε θέσεις στη λίστα δισεκατομμυριούχων σε πραγματικό χρόνο του Forbes δύο φορές την ίδια μέρα.

6 Μαρτίου: Ο Μπέζος ξεπερνά για λίγο τον Μασκ – τα δεινά στο χρηματιστήριο της Tesla οδήγησαν τον Μασκ να χάσει για λίγο την ιδιότητά του ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στις ΗΠΑ για πρώτη φορά σε περισσότερα από δύο χρόνια – αμέσως μετά, ο Μασκ πήρε τη θέση του πίσω από τον Μπέζος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X