Οικονομία

H Tesla θα γίνει κερδοφόρα

H Tesla θα γίνει κερδοφόρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Tesla Motors, θα γίνει κερδοφόρα, ξεκινώντας από το 3ο τρίμηνο του έτους. Και πλέον δεν θα χρειάζεται επιπλέον κεφάλαια, από τους επενδυτές της.

Αυτά, σύμφωνα με τον CEO της εταιρίας, Elon Musk.

Η Tesla έχει ήδη επιδιώξει να αντιμετωπίσει τα σενάρια, πως θα πρέπει να επιστρέψει στις κεφαλαιαγορές φέτος. Κι αυτό προκειμένου να συγκεντρώσει εκ νέου κεφάλαια, σύμφωνα με αναφορές του Reuters.

Η Tesla χάνει συνεχώς τους στόχους παραγωγής ενώ πρέπει να πολεμήσει και την αρνητική δημοσιότητα, μετά από ένα δυστύχημα, στο οποίο εμπλέκεται ένα Tesla, που χρησιμοποιούσε το σύστημα αυτόνομης οδήγησης Autopilot.

Η απάντηση της Tesla ήρθε μέσω Twitter

Η εταιρεία δήλωσε, πως θα έχει κέρδη από το 3ο τρίμηνο του έτους και αυτό το επανέλαβε ο Musk, σε ένα tweet.

Κρατηθείτε! Πάνω από 240.000 δολάρια βγάζει ένας μέσος εργαζόμενος του Facebook!

Ένα tweet με το οποίο απάντησε σε μια δημοσίευση από το “The Economist”. Σε αυτήν, αναφέρονταν πως ο κατασκευαστής από την Silicon Valley, θα χρειαστεί από 2,5 έως 3 δις. δολάρια, σε πρόσθετη χρηματοδότηση.

Οι μετοχές της εταιρείας είχαν ήδη κερδίσει σχεδόν το 10% από την ανακοίνωση των αριθμών παραγωγής του μοντέλου 3 στις 3 Απριλίου. Αυξήθηκαν 1,8%, μετά το tweet του Musk!

Όπως και να έχει, ο Elon Musk αποτελεί ένα από τα πλέον καυτά ονόματα στον χώρο του. Και μένει να φανεί πώς θα κινηθεί με τα οικονομικά προβλήματα της εταιρείας του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X