Οικονομία

Ν. Νικολόπουλος-Αποκάλυψη:  Γνωμοδότηση σοκ της ΑΑΔΕ για τα Ιρλανδικά FUNDS που εκπροσωπούν οι εταιρίες διαχείρισης “κόκκινων δανείων” στην Ελλάδα (βίντεο)

Ν. Νικολόπουλος-Αποκάλυψη:  Γνωμοδότηση σοκ της ΑΑΔΕ για τα Ιρλανδικά FUNDS που εκπροσωπούν οι εταιρίες διαχείρισης “κόκκινων δανείων”  στην Ελλάδα (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Γνωμοδότηση της ΑΑΔΕ αναφορικά με τα Ιρλανδικά FUNDS που ΔΕΝ έχουν ΑΦΜ, όπως κατήγγειλε το ΧριστιανοΔημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος και ο Πρόεδρός του, Νίκος Νικολόπουλος, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ τις θέσεις μας και παράλληλα αποτελεί ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ σε διαστάσεις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ καθιστώντας ηθικά υπόχρεο τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη να δώσει ΑΜΕΣΑ σαφείς απαντήσεις.

Συγκεκριμένα,

Από την απάντηση της φορολογικής διοίκησης για την μη έκδοση ΑΦΜ από τα συγκεκριμένα funds απεδείχθη ότι είχαν βάση και τεκμηρίωση οι καταγγελίες του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος και τα όσα εδώ και καιρό διατυπώνει, με επιμονή και πείσμα, ο Πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος, μέσα και έξω από τη Βουλή κι είχε καταγγείλει και στην αποκαλυπτική τηλεοπτική εκπομπή του «το Μαξίμου ακούει;»!

 

Η απάντηση που έδωσε σε δικηγορική εταιρεία η ΑΑΔΕ επί της ουσίας ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ το ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ της κυβέρνησης και των κομμάτων εξουσίας, βάζει “μπουρλότο” στη Τράπεζα Ελλάδας και “τινάζει” στον αέρα τις εταιρίες διαχείρισης “κόκκινων” δανείων που λειτουργούν για λογαριασμό Εταιριών Αποκτήσεων από δάνεια και πιστώσεις με έδρα την Ιρλανδία…

Η απάντηση που έδωσε η ΑΑΔΕ στο ερώτημα “αν είναι υποχρεωτική η λήψη ή όχι ΑΦΜ από την φορολογική διοίκηση” ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ.

 Η ανάδειξη του θέματος πριν λίγες εβδομάδες από την ΨΗΦΙΑΚΗ Eκπρόσωπο Tύπου του ΧΡΙΚΕ, Χριστιάνα Καραμανλή, στο Ιταλικό και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ήταν η “σταγόνα” που ξεχείλισε το ποτήρι…

 

Οι αρμόδιες φορολογικές αρχές αποφάνθηκαν – ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ – και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές για τα ξένα FUNDS  που λειτουργούν χωρίς ΑΦΜ (Αριθμό Φορολογικού Μητρώου). 

Και, τώρα, ήρθε η ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη που πρέπει να απολογηθεί και ταυτόχρονα να αναλάβει νομοθετικές πρωτοβουλίες για τα συγκεκριμένα FUNDS από την Ιρλανδία που δεν έχουν ΑΦΜ στην Ελλάδα και εκπροσωπούνται στα δικαστήρια από τους servicers ενώ πέραν αυτού δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση για τον τελικό επενδυτή!!

 

Σήμερα κιόλας πρέπει να τοποθετηθεί ξεκάθαρα και να απαντήσει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στα πολλά “καυτά” ερωτήματα που έχουν τεθεί. 

Με πρώτο, το πώς γίνεται, και με ποιες “πλάτες”,  οι εταιρείες διαχείρισης “κόκκινων” δανείων να εξαγόρασαν Δανειακές Sυμβάσεις μεταξύ τραπεζών και δανειοληπτών αξίας ύψους περίπου 80 δισεκατομμυρίων € χωρίς προηγουμένως να έχουν λάβει αριθμό φορολογικού μητρώου…;

 

Η Ψηφιακή Εκπρόσωπος Τύπου του ΧΡΙΚΕ, Χριστιάνα Καραμανλή, με πρόσφατη ενημέρωση μας εξήγησε τί ακριβώς ζούμε εδώ και 14 ολόκληρα χρόνια, μας διηγήθηκε το «Παραμύθι του Τραπεζίτη της Διπλανής Πόρτας», όπως το είχε διηγηθεί στην ίδια η γιαγιά της το 2010, όταν ήταν ακόμη ένα κοριτσάκι δέκα μόλις χρονών.

Δείτε το βίντεο και ακούστε το άκρως διδακτικό παραμύθι, που εμπλουτισμένο με το happy end του Νίκου Νικολόλπουλου, μας κάνει λιανά, με αφοπλιστική λεπτομέρεια και επιτηδευμένα κυνική απλότητα, ότι όλοι εμείς, οι φτωχοί, οι μη προνομιούχοι και οι φτωχοποιημένοι Έλληνες της διπλανής πόρτας, διασώσαμε με τα μνημόνια τις τράπεζες και πληρώνουμε εδώ και δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια την διάσωση των καταθέσεων και τις διαγραφές των κόκκινων δανείων των λίγων προνομιούχων που αλλιώς θα είχαν καταστραφεί, αν οι ελληνικές τράπεζες είχαν αφεθεί να χρεοκοπήσουν.

 

ΦΘΝΔΣ, ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑΚαι ότι όλοι μαζί αυτοί, οι … ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΕΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ τραπεζίτες, το μνημονιακό πολιτικό προσωπικό και οι πάσης φύσης προνομιούχοι, αντί σήμερα να μας ευγνωμονούν, μας παίρνουν τα σπίτια στους πλειστηριασμούς…..   

( LINΚ :   https://www.youtube.com/watch?v=o9m9Qhoitmw  )

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X