Οικονομία

Πολλαπλά “εγκεφαλικά” για την Apple! Νέα… κακά μαντάτα για το iPhone X

Πολλαπλά “εγκεφαλικά” για την Apple! Νέα… κακά μαντάτα για το iPhone X
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε κέρδη ρεκόρ το πρώτο τρίμηνο του έτους. Όμως τα αποτελέσματα της Κορεάτικης εταιρείας έκρυβαν και… δυσάρεστα νέα για την Apple. Και συγκεκριμένα για το iPhone X.

Τα… κακά μαντάτα για το iPhone X

Στις εκτιμήσεις τις για το επόμενο διάστημα η εταιρεία αναφέρει ότι τα κέρδη της μπορεί να επηρεαστούν από μια επιβράδυνση που σημειώνεται στον κλάδο των οθονών. Ειδικά για κινητά τηλέφωνα. Και αυτά είναι δυνητικά άσχημα νέα για το iPhone X της Apple.

H μονάδα οθονών της Samsung κατασκευάζει οθόνες OLED που χρησιμοποιούνται τόσο στα δικά της κινητά τηλέφωνα όσο και στο νεότερο μοντέλο της Apple.

Οι εκτιμήσεις της Samsung έρχονται λίγο μετά αφότου η Taiwan Semiconductor Manufacturing (TSMC), η οποία είναι βασικός προμηθευτής της Apple, προειδοποίησε ότι οι πωλήσεις επεξεργαστών για κινητά θα επιβραδυνθούν το επόμενο διάστημα.

Δραματικά λιγότερες είναι οι παραγγελίες που αναμένει το επόμενο τρίμηνο και η αυστριακή AMS. Η οποία προμηθεύει αισθητήρες που χρησιμοποιούνται στα κινητά της Apple.

Amazon: Εκρηκτική άνοδος κερδών στο τρίμηνο! Σάρωσε τις εκτιμήσεις

Σύμφωνα με το CNBC, oι αναλυτές της Wall Street εκτιμούν ότι για τις μειωμένες προβλέψεις των δύο παραπάνω εταιρειών υπάρχει μία και μοναδική αιτία: Η αδύναμη ζήτηση για τα iPhone X.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X