Οικονομία

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η Μιράντα Ξαφά

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η Μιράντα Ξαφά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Μιράντα Ξαφά, με δήλωσή της κάνει λόγο για fake news. Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει κατά της «Εφημερίδας των Συντακτών» για τα όσα αναφέρει ρεπορτάζ σχετικά με ομιλία της στο Λονδίνο, όπου σύμφωνα με την εφημερίδα εξέφραζε την εκτίμηση μεταξύ άλλων πως δεν θα κλείσει η αξιολόγηση.

Υπενθυμίζεται ότι η «ΕΦ.ΣΥΝ.» στο σημερινό της πρωτοσέλιδο αποκαλύπτει ότι η άτυπη σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ Μιράντα Ξαφά παρουσίασε σε επενδυτές στο Λονδίνο μία ζοφερή εικόνα της ελληνικής οικονομίας. Ανέφερε ότι οι τράπεζες θα ανακεφαλαιοποιηθούν ξανά, προσθέτοντας ότι δεν θα κλείσει η τρίτη αξιολόγηση και ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν εκλεγεί, θα υπογράψει νέο μνημόνιο.

Η απάντηση του συντάκτη της «ΕΦ.ΣΥΝ.» Νίκου Σβέρκου

Αδυνατούμε να κατανοήσουμε τι ακριβώς επιχειρεί να διαψεύσει η κ. Ξαφά στις δηλώσεις της στο φιλικό της liberal.gr, που είναι γεμάτες απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς αντί για επιχειρήματα και στοιχεία.

Δεν βρισκόταν στη συνάντηση του Λονδίνου της περασμένης Παρασκευής με επενδυτές; Δεν είναι συνομιλήτρια του κ Μητσοτάκη; Γιατί δεν έχει διαψεύσει τόσα και τόσα δημοσιεύματα στο παρελθόν; Δεν ανήκει στη Δράση που πλέον σύσσωμη έχει ενταχθεί στη ΝΔ;

Από εκεί και πέρα η «Εφ.Συν.» πάντοτε προσηλωμένη στη δημοσιογραφική δεοντολογία και τη διασταύρωση των ειδήσεων δεν επηρεάζεται από τις γεμάτες πανικό απειλές οποιουδήποτε ούτε από απόπειρες να συσχετιστεί η δημοσιογραφική λειτουργία με πολιτικά συμφέροντα (μάλλον έτσι έχουν συνηθίσει οι καταγγέλλοντες).

Θα συνεχίσουμε με νέα ακόμα πιο αποκαλυπτικά ρεπορτάζ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X