Οικονομία

Ο Μαρινάκης αδειάζει τον Κώστα Σκρέκα για την κατάργηση των προσφορών 1+1 – Θα τον κατσαδιάσει η γυναίκα του

Ο Μαρινάκης αδειάζει τον Κώστα Σκρέκα για την κατάργηση των προσφορών 1+1 – Θα τον κατσαδιάσει η γυναίκα του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αλεργία στις πρωτοβουλίες των υπουργών φαίνεται πως έχει το Μαξίμου. Υστερα από τα αδειάσματα υπουργών που έκανε στο παρελθόν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σήμερα ήρθε η σειρά  του Κώστα Σκρέκα να εισπράξει ένα μεγαλοπρεπές άδειασμα. Αιτία ο σάλος που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για την κατάργηση των προσφορών 1+1 από τα σούπερ μάρκετ με πρωτοβουλία της κυβέρνησης για να μην στοκάρουν προϊόντα οι καταναλωτές, όπως είπε προβάλλοντας τη φαεινή του ιδέα.

Βολές δέχτηκε η κυβέρνηση και από τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος σε ανάρτησή του ανέφερε πως αντί για ελέγχους καταργούν τις προσφορές και πως υποτιμούν τη νοημοσύνη των πολιτών.

Ο Παύλος Μαρινάκης ρωτήθηκε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για το θέμα και απάντησε ότι: «Δεν θα μπορούσε η κυβέρνηση να παρέμβει στο πώς οι εταιρείες προωθούν τα προϊόντα τους ούτε και στον τρόπο που επιλέγουν οι καταναλωτές να αγοράζουν προϊόντα. Αλίμονο εάν απαγορεύαμε έναν τρόπο πώλησης προϊόντων».

Και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος συνέχισε λέγοντας:

«Και εμείς στο σπίτι μας προτιμάμε το 1+1 είναι πολύ πρακτικά. Δεν θα ήθελα να ξέρω αν γινόταν κάτι τέτοιο- που δεν πρόκειται να γίνει- τι θα γίνει με τη γυναίκα μου εάν γυρίσω σπίτι».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X