Ελλάδα

Πάτρα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει γιατί την απέλυσαν

Πάτρα: Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει γιατί την απέλυσαν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μια 50χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, μονογονεικής οικογένειας από την Πάτρα, ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού της για να πέσει στο κενό, όταν πριν από μερικές ημέρες απολύθηκε από την εργασία της επειδή αρρώστησε.

Οι κόρες της και οι συνδικαλιστές που ενημερώθηκαν για την άσχημη ψυχολογική της κατάστασης έτρεξαν και την απέτρεψαν σχεδόν την τελευταία στιγμή.

Η 50χρονη γυναίκα που επί 10 ολόκληρα χρόνια εργαζόταν καθημερινά σε μεγάλη επιχείρηση τοπικών συμφερόντων, χωρίς να λαμβάνει άδειες και ρεπό, ένιωσε πρόσφατα πλήρη εξάντληση και απευθύνθηκε στους γιατρούς, οι οποίοι της χορήγησαν επείγουσα 15νθήμερη άδεια, καθώς ο οργανισμός της είχε χτυπήσει κόκκινο. Αυτό όμως ήταν και η αρχή για τα δεινά της.

Δίπλα της είναι τα στελέχη του Εργατικού Κέντρου μέχρι να πατήσει ξανά στα πόδια της και να ξεπεράσει το ψυχολογικό σοκ της απόλυσης. Να σημειωθεί ότι εργοδότης της είναι ένας παιδικό της φίλος.

Το εργατικό κέντρο καλεί το σύνολο των εργαζόμενων της περιοχής, να τηρεί τα συμφωνηθέντα με τους εργοδότες και να μην επιτρέπει με τεχνάσματα των εργοδοτών να χάνει τα νόμιμα ρεπό και τις άδειές του.

Ξεκαθαρίζει επίσης ότι απαγορεύονται οι απολύσεις κατά την διάρκεια των αναρρωτικών αδειών και αμέσως μετά την επιστροφή του προσωπικού στα πόστα του.

Πηγή: patrastimes.gr

Αγρίνιο: 17χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει με ενέσεις ινσουλίνης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X