Αθλητισμός

Αντετοκούνμπο: Θα είμαι εδώ για τα επόμενα 15 χρόνια

Αντετοκούνμπο: Θα είμαι εδώ για τα επόμενα 15 χρόνια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Στο Καρπενήσι ξεκινά η εθνική μπάσκετ των Ανδρών το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, ενόψει Eurobasket 2017.
  • Μετά τους Κουφό και Ντόρσεϊ, ο Όγκαστ είναι ο 3ος παίκτης από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, που δε θα μπορέσει να ενισχύσει την εθνική. Όσο για το Νικ Καλάθη, υποχρεώσεις στην Αμερική θα τον κρατήσουν λίγες ημέρες εκτός.
Έτσι στην προεπιλογή έμειναν 15 παίκτες για τον Κώστα Μίσσα: Δημήτρης Αγραβάνης, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Κώστας Μήτογλου, Γιώργος Μπόγρης, Γιάννης Μπουρούσης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Νίκος Παππάς, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας.
  • Δηλώσεις πριν την αναχώρηση της ομάδας πραγματοποίησε -μεταξύ άλλων- και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος τόνισε:
 «Θα είμαι εδώ για τα επόμενα 15 χρόνια, δεν θέλω να βάλω πίεση στους συμπαίκτες μου, δεν θέλω να μιλήσω για μετάλλιο. Πρέπει να δουλέψουμε μέρα με τη μέρα, να βγάλουμε δουλειά στο παρκέ και να παλέψουμε. Θέλω να γίνω ένας καλός συμπαίκτης.
Να γίνομαι όλο και καλύτερος. Υπάρχει ταλέντο στην ομάδα. Μέρα με τη μέρα πρέπει να γίνουμε ομάδα με τα παιδιά και μακάρι να έρθουν οι επιτυχίες μέσα απ’ αυτό. Ήθελα να παίξω και πέρυσι και φέτος και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ.
Μέρα με τη μέρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας . Ξέρω πόσο ενθουσιασμένα είναι τα παιδιά που θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην εθνική Ανδρών. Πρέπει, όμως, να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και να πηγαίνουμε βήμα-βήμα, μέρα με τη μέρα. Να γινόμαστε μια γροθιά και να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Δεν υπάρχει σταρ σε αυτήν την ομάδα. θα παίξουμε μαζί και όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».
  • Σχολίασε και την επιτυχία της Εθνικής Νέων: «Μπράβο στα παιδιά που πήραν το χρυσό μετάλλιο. Μπράβο τους, γιατί έχουν κάνει πολλές επιτυχίες η γενιά του ’97. Σίγουρα είναι παράδειγμα. Πάμε να παίξουμε για να πετύχουμε και να φέρουμε μια επιτυχία»…
 Πηγή: sport24.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X