Διεθνή

Ζευγάρι με Τούρκο η Αντριάνα Λίμα (pics&vid)

Ζευγάρι με Τούρκο η Αντριάνα Λίμα (pics&vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Ξανά σε σχέση είναι μετά την έκδοση του διαζυγίου της από τον Σέρβο παίκτη του ΝΒΑ, Marko Jarić, το μοντέλο από τη Βραζιλία, Αντριάνα Λίμα.
Βρήκε νέο αμόρε η 36χρονη καλλονή, και το όνομα αυτού Metin Hara, είναι από την Τουρκία, εργάζεται ως καθηγητής εναλλακτικής φιλοσοφίας, παράλληλα, ασχολείται με την συγγραφή βιβλίων.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο φακός τους εντόπισε να φιλιούνται παθιασμένα στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης στις 10 Ιουλίου. Απ’ ότι φαίνεται, ο νέος της σύντροφος πρέπει να της πρότεινε να της δείξει τα μέρη του, αφού ο φακός των παπαράτσι τους έπιασε πάνω σε ένα πολυτελές γιοτ το οποίο είναι προσαραγμένο κοντά στην Αλικαρνασσό της Τουρκίας.
Εμφανώς εκνευρισμένη με τους παπαράτσι που την παρακολουθούν.
Ο Τούρκος συγγραφέας Μετίν Χαρά επιβεβαίωσε, σύμφωνα με την Hurriyet, ότι έχει σχέση με το σούπερ μόντελ από την Βραζιλία Αντριάνα Λίμα.
Μετά τα δημοσιεύματα και τις φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, ο Τούρκος συγγραφέας Χαρά επιβεβαίωσε το ειδύλλιο: «Συνάντησα την Αντριάνα τον Ιούνιο στην Κωνσταντινούπολη. Μετά από μια ευχάριστη κουβέντα της έκανα δώρο το βιβλίο μου. Κρατήσαμε επαφή όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα και κάπως έτσι αναπτύχθηκαν συναισθήματα. Αρχίζουμε να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο» δήλωσε ο Χαρά.
Οι δυο τους έφτασαν στην Αλικαρνασσό για μια κρουαζιέρα το απόγευμα της 10ης Ιουλίου και στη συνέχεια θα ταξίδευαν σε ελληνικά νησιά, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.
Η Λίμα βρέθηκε στην Αττάλεια για μια επίδειξη μόδας τον Ιούνιο και ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες με το βιβλίο του Χαρά γράφοντας: «Μου κράτησε συντροφιά στο ταξίδι. Εισβολή αγάπης… το μονοπάτι…»
Πηγή: Hurriyet, Daily Mail

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X