Διεθνή

Συγκινητικό κλιπακι animation κάνει το… γύρο του κόσμου (vid)

Συγκινητικό κλιπακι animation κάνει το… γύρο του κόσμου (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα τρυφερό και καλαίσθητο ταινιάκι για την διαφορετικότητα και τα ανθρώπινα συναισθήματα που δημιουργησαν σπουδαστές αμερικανικού κολεγίου Εικαστικών Τεχνών και Σχεδίου έχει προκαλέσει αίσθηση και κάνει το… γύρο του κόσμου. Από την ανάρτηση του στο Youtube στις 31 Ιουλίου έως σήμερα, Παρασκευή 4 Αυγούστου, έχει σημειώσει σχεδον 15 εκατομμύρια προβολές, ενώ  χρήστες του διαδικτύου Υοutube υποβάλλουν αιτήματα για να δοθεί  συνέχεια, έχοντας παράλληλα αναπτύξει δημόσια συζήτηση, με σχόλια, για την έκφραση συναισθημάτων και τη διαφορετικότητα.

Το «In a heartbeat», διάρκειας μόλις τεσσάρων λεπτών, δημιουργήθηκε από τους σπουδαστές του Ringling College of Art and Design, Μπεθ Ντέιβιντ και Εστεμπάν Μπράβο, αλλά ξέφυγε από το στενό πλαίσιο του κολλεγίου, ακριβώς επειδή το αποτέλεσμα δε διαφέρει από αντίστοιχες επαγγελματικές δουλειές μεγάλων χολιγουντιανών στούντιο.

Το βίντεο «διηγείται» την ιστορία ενός νέου αγοριού που προσπαθεί να ελέγξει τα συναισθήματά του για έναν συμμαθητή του από το σχολείο και παράλληλα, να τιθασεύσει  την καρδιά του,  η οποία όμως εμφανίζεται να μην υπακούει σε περιορισμούς και να ακολουθεί το δρόμο της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X