Χωρίς Κατηγορία

Αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ που δεν… «τραβάει», έκανε ο Μητσοτάκης

Αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ που δεν… «τραβάει», έκανε ο Μητσοτάκης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Αλλάζει εκ βάθρων το επικοινωνιακό επιτελείο που δεν… «τραβάει» με απόφασή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τη θέση του Βασίλη Κικίλια καταλαμβάνει η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη και πρώην δημοσιογράφος του Mega.
Αποστολή της Μαρίας Σπυράκη -που θα διατηρήσει τη θέση της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο-, ως εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, είναι:
  • α. Να ενισχύσει το προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ευρώπη. Όπως λέγεται χαρακτηριστικά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πλέον δυο φορές τον μήνα στις Βρυξέλλες. Θα είναι συμμέτοχος στις κρίσιμες αποφάσεις που θα ληφθούν για το μέλλον της Ευρώπης. Και θα προετοιμάσει το έδαφος για το όταν θα αναλάβει πρωθυπουργός. Η επιλογή ο νέος εκπρόσωπος Τύπου να είναι ταυτόχρονα και ευρωβουλευτής -με στενές προσωπικές σχέσεις με πολλούς επιτρόπους- εξυπηρετεί αυτόν τον στόχο.
  • β. Να διευρύνει την επιρροή της ΝΔ στον μεσαίο χώρο, το κρίσιμο αυτό κομμάτι των ψηφοφόρων που δίνουν την εκλογική νίκη. Το κεντρώο προφίλ της Μαρίας Σπυράκη (προήλθε απο το χώρο του ΠΑΣΟΚ) βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στην εκλογική διαδικασία στην Κεντροαριστερά ενισχύουν την αισιοδοξία των επιτελών της ΝΔ.
Με απόφαση του κ. Μητσοτάκη από το γραφείο Τύπου της ΝΔ μετακινείται και ο Μακάριος Λαζαρίδης και στη θέση του, ως διευθυντής του γραφείου Τύπου, τοποθετείται ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας.
Συγκεκριμένα με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, νέα Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος αναλαμβάνει η ευρωβουλευτής κυρία Μαρία Σπυράκη με Αναπληρωτές την κυρία Σοφία Ζαχαράκη, τον κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη, τον κ. Νίκο Ρωμανό και τον κ. Σπύρο Σταυρίδη.

Διευθυντής Γραφείου Τύπου αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος κ. Κωνσταντίνος Ζούλας, ενώ παραμένει Αναπληρώτρια Διευθύντρια η κυρία Κύρα Κάπη.Αναπληρωτής Διευθυντής Γραφείου Τύπου για θέματα Περιφερειακού Τύπου αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Κοντογιάννης.

Ο μέχρι τώρα Εκπρόσωπος Τύπου, βουλευτής Α’ Αθηνών, κ. Βασίλης Κικίλιαςαναλαμβάνει Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας, ενώ ο μέχρι τώρα Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης αναλαμβάνει Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Τα νέα τους καθήκοντα θα τα αναλάβουν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X