Θέμα

Ανασχηματισμός: Τρεις προτάσεις για τον Πάνο Καμμένο

Ανασχηματισμός: Τρεις προτάσεις για τον Πάνο Καμμένο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τρείς εισηγήσεις δέχεται ο πρωθυπουργός από  τους συνεργάτες του σχετικά με την παρουσία του κυβερνητικού του εταίρου στην κυβέρνηση.

Κάποιοι θεωρούν ότι ο πρωθυπουργός θα πρέπει να αφήσει στην θέση του τον Πάνο Καμμένο αφού  ακόμα και αν εγκριθεί η Συμφωνία των Πρεσπών από το Κοινοβούλιο της FYROM, στην ελληνική Βουλή θα έρθει τον προσεχή Φεβρουάριο και, άρα, ακόμα και αν ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ  επιχειρήσει να ανατρέψει την κυβέρνηση, αυτή θα μπορέσει να φτάσει έως τον Μάιο, όποτε και αναμένεται να στηθούν οι κάλπες.

Άλλοι ωστόσο θεωρούν ότι  ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να αλλάξει υπουργείο στον Πάνο Καμμένο, ώστε οι απειλές για αποχώρηση από το κυβερνητικό σχήμα  να αποδυναμωθούν.

Τέλος υπάρχουν, και εκείνοι που εισηγούνται στον πρωθυπουργό την απομάκρυνση του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση, καθώς είναι προτιμότερο  να συμβεί αυτό μέσα από έναν ανασχηματισμό παρά να απειλεί συνεχώς ένας υπουργός και ένα συγκυβερνών κόμμα την κυβέρνηση με πτώση!

Ο πρωθυπουργός, ακούει τις εισηγήσεις αυτές, αλλά τις τελικές αποφάσεις αναμένεται να τις πάρει μετά από συνάντηση που θα έχει με τον κυβερνητικό του εταίρο πριν από τον ανασχηματισμό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X