Διεθνή

Παρίσι: Χάος στις συγκοινωνίες από τη σφοδρή χιονόπτωση

Παρίσι: Χάος στις συγκοινωνίες από τη σφοδρή χιονόπτωση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Χιλιάδες άνθρωποι πέρασαν την νύχτα  σε κέντρα υποδοχής, σταθμούς ή αεροδρόμια στο Παρίσι ενώ 1.500 ως 2.000 άνθρωποι έμειναν όλη τη νύχτα εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους στην εθνική οδό Ν.118, εξαιτίας των σφοδρών χιονοπτώσεων που παρέλυσαν τις συγκοινωνίες ιδιαίτερα στην Ιλ-ντε-Φρανς, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ένα παχύ στρώμα χιονιού κάλυπτε σήμερα το πρωί τα πεζοδρόμια του Παρισιού και της ευρύτερης περιοχής και η γαλλική εταιρεία σιδηροδρόμων SNCF συνέστηνε στους πολίτες να αναβάλουν τις μετακινήσεις τους, ενώ οι αρχές του Παρισιού ζητούσαν από τους πολίτες να μην χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους.

Τουρκία: Ισόβια σε 64 στρατιωτικούς για ανάμιξη στο πραξικόπημα

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού των ανθρώπων που πέρασαν όλη τη νύχτα στα αυτοκίνητά τους στην N.118, στο νοτιοδυτικό τμήμα του Παρισιού,  “συνεχιζόταν” σήμερα το πρωί, πρόσθεσε η αστυνομία του Παρισιού σε ανακοίνωσή της.

“Έχω εγκλωβιστεί λόγω του χιονιού από τις 17:00 χθες το βράδυ”, δήλωσε ένας από αυτούς, ο Αντόνιο ντε Λεμός, ο οποίος πέρασε όλη τη νύχτα στο αυτοκίνητό του χωρίς τροφή. “Ναι, είναι ένα φυσικό φαινόμενο, αλλά δεν είναι φυσιολογικό να επιτρέπουν να μπλοκάρονται όλοι οι δρόμοι που δεν έχουν κλείσει από το χιόνι”, δήλωσε στο AFP, σημειώνοντας ότι “για τρεις ώρες δεν είδαμε να περνάει κανένα όχημα”.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X