Διεθνή

Δημοσιογράφος για Ομπάμα: Κάπνιζε κοκαΐνη και έκανε σεξ με άντρες

Δημοσιογράφος για Ομπάμα: Κάπνιζε κοκαΐνη και έκανε σεξ με άντρες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο δημοσιογράφος Τάκερ Κάρλσον, πρώην εργαζόμενος στο κανάλι Fox News, έβγαλε στη φόρα πικάντικες λεπτομέρειες, για τη ζωή που υποτίθεται ότι έκανε ο Μπαράκ Ομπάμα προτού γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο αμφιλεγόμενος δημοσιογράφος, που για πολλούς αποτελεί φερέφωνο του Ντόναλντ Τραμπ, άφησε άναυδους τους ακροατές του πόντκαστ «Adam Carolla Show» όταν ισχυρίστηκε πως ο Μπαράκ Ομπάμα κάποτε κάπνιζε κρακ και έκανε σεξ με άνδρες. Σύμφωνα με τον Κάρλσον, οι…πληροφορίες αυτές «θάφτηκαν» επιμελώς όταν ο Ομπάμα αποφάσισε να διεκδικήσει τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», ο Κάρλσον επανέλαβε την κατηγορία του Λάρι Σινκλέρ- ενός σεσημασμένου εγκληματία- που είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι ο Ομπάμα αγόραζε και κάπνιζε κοκαΐνη πριν κάνουν σεξ το 1999.

«Ένας τύπος, ο Λάρι Σινκλέρ, είπε στους δημοσιογράφους ότι θα υποβαλλόταν ακόμη και σε εξέταση με ανιχνευτή ψεύδους» προκειμένου να πείσει τους Αμερικανούς πολίτες ότι λέει την αλήθεια, είπε ο Κάρλσον.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το 2008 πολλοί γνώριζαν για τα πεπραγμένα του υποψήφιοι τότε προέδρου, ωστόσο κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει. Οι δημοσιογράφοι φέρεται να είχαν δεχθεί απειλές ότι δεν θα είχαν πρόσβαση στην καμπάνια του Ομπάμα, αν «ξεστόμιζαν» κάτι.

Ομπάμα: «Του πούλησα κρακ και κάναμε σεξ», ισχυρίζεται Αμερικανός πρώην κατάδικος

Ο Σινκλέρ, ο οποίος έχει εκτίσει αρκετά χρόνια στη φυλακή για πλαστογραφία, απάτη και κλοπή, ισχυρίστηκε στο παρελθόν ότι ο Ομπάμα, ο οποίος ήταν τότε γερουσιαστής, αγόραζε και κάπνιζε κοκαΐνη προτού κάνει σεξ μαζί του.

Υποστήριξε επίσης ότι ο πρώην πρόεδρος είχε και έναν άλλον άντρα εραστή. Αυτά περιγράφονται λεπτομερώς στο βιβλίο του Σινκλέρ, που κυκλοφόρησε το 2009 υπό τον τίτλο: «Barack Obama & Larry Sinclair: Cocaine, Sex, Lies & Murder?».

Ο Σινκλέρ, ο οποίος εξέτισε ποινή στη φυλακή της Αριζόνα, της Φλόριντα και του Κολοράντο, έθεσε υποψηφιότητα για να γίνει δήμαρχος της πόλης Cocoa της Φλόριντα το 2018.

Υπερασπίστηκε ξανά τους ισχυρισμούς του κατά τη διάρκεια της αποτυχημένης εκστρατείας του και είπε: «Δεν χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο».

«Το βιβλίο μου μιλάει από μόνο του».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X