Παρασκήνιο

Εφοδος Στέφανου Κασσελάκη στην Αυγή και στο Κόκκινο 105,5

Εφοδος Στέφανου Κασσελάκη στην Αυγή και στο Κόκκινο 105,5
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μία έκπληξη που άφησε τους πάντες άναυδους, σχεδόν αποσβολωμένους αρχικά, αλλά τελικά ικανοποιημένους απ’ όσα άκουσαν, επιφύλαξε ο Στέφανος Κασσελάκης στους εργαζόμενους της Αυγής και του ραδιοφωνικού σταθμού Στο Κόκκινο 105.5!

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να κάνει αιφνιδιαστική και χωρίς την παραμικρή ειδοποίηση, επίσκεψη στα γραφεία των μέσων ενημέρωσης, που διαθέτει το κόμμα στην οδό Δεληγιάννη στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Πήγε λοιπόν μόνος του, συνοδευόμενος μόνο από την ασφάλειά του, χτύπησε το… κουδούνι και ουσιαστικά και με την καλή έννοια… μπούκαρε!

Αρχικά χαιρέτισε όλους τους εργαζόμενους και στη συνέχεια είδε τους εκπροσώπους τους.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, παρείχε τη διαβεβαίωση ότι θέλει και θα στηρίξει τα μέσα ενημέρωσης, που διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν θα αφήσω τη δεξιά να αλωνίζει με τα δικά της μέσα».  Μάλιστα το πήγε και παρακάτω, υποσχόμενος ότι θα φροντίσει ο ίδιος και για εμπορικές συμφωνίες, που θα ενισχύουν τη βιωσιμότητα της Αυγής και του ραδιοφώνου.

Αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί.

Αφού τελείωσε η συζήτηση, έκανε… ντου στο στούντιο του Κόκκινου, την ώρα που έκανε την αθλητική της εκπομπή η Αλέκα Ζουμή! Η οποία αρχικά τα έχασε και αναγκάστηκε να διακόψει την ανταπόκριση που είχε εκείνη τη στιγμή στον αέρα η εκπομπή.

Ακούστε το απόσπασμα της εκπομπής, από την ώρα που μπαίνει απρόσκλητος στο στούντιο ο κ. Κασσελάκης:

 

Ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας με την Αλέκα Ζουμή και αναφερόμενος στη «μάχη» για το δήμο Αθηναίων, είπε: «Οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει τι πάει να πει ενσυναίσθηση, το να νιώθεις μέσα σου. Σε όλη αυτή την πολιτική του μπλε κράτους, από την κεντρική κυβέρνηση μέχρι τις περιφέρειες και τους δήμους είναι το άκρον άωτον της εξάρτησης και της δηθενιάς. Πρέπει να τα αλλάξουμε, πρέπει να χτίσουμε από κάτω προς τα πάνω με ανθρώπους που έχουν γείωση στην κοινωνία, που έχουν όρεξη και καθαρά χέρια.

Σχετικά με τον β’ γύρο και τη στήριξη στον αντίπαλο του Κώστα Μπακογιάννη, Χάρη Δούκα, ο κ. Κασσελάκης είπε: «Μακάρι να υποστηρίξουμε τον κύριο Δούκα στον δεύτερο γύρο. Συγχαρητήρια στον κύριο Ζαχαριάδη που έδωσε έναν εξαιρετικό αγώνα για το κόμμα μας υπό πολύ δύσκολες πολιτικές συνθήκες. Είμαι περήφανος για αυτόν».

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι βλέπει κατά τις περιοδείες του ανά τη χώρα, είπε ότι αντικρίζει «ένα πολύ μεγάλο πάθος από τον κόσμο μας να σηκώσει ανάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ και να μπορέσει να κάνει αντεπίθεση. Το βλέπω παντού. Αυτό γεμίζει ευθύνη όλους μας. Βγαίνω έξω, ένας νέος άνθρωπος, έχω τόσους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας που κυριολεκτικά κλαίνε. Λένε “είσαι η τελευταία μας ελπίδα”. “Τι είμαι εγώ η τελευταία σας ελπίδα;” Δεν έχω προλάβει ψυχολογικά να το απορροφήσω ακόμα. Αυτό που εισπράττω είναι ότι πρέπει να στρωθώ στη δουλειά και να βρω λύσεις».

«Έχω κάνει τρεις περιοδείες στη Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα, έχω πάει δύο φορές Καρδίτσα, στο κλειστό του Παλαμά. Βλέπεις συνανθρώπους μας που έχουν αφεθεί στη μοίρα τους. Ορισμένοι αργοπεθαίνουν μόνοι τους. Είναι απάνθρωπες οι καταστάσεις και στη Λάρισα και στον Βόλο».

«Να ανασυγκροτηθούμε»

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι «η ενότητα του χώρου μας και η διεύρυνση είναι πάρα πολύ σημαντική. Είναι υπαρξιακό θέμα για την Ελλάδα και για πάρα πολλούς νέους που είτε βλέπουν την αξιοκρατία μόνο στο εξωτερικό είτε δεν σκέφτονται καν να επιστρέψουν στην πατρίδα μας. Όπως είπα και στην ομιλία μου στον ΣΕΒ, δεν είναι δυνατόν το μεγαλύτερο εξαγωγικό προϊόν της χώρας να είναι το ανθρώπινο δυναμικό της».

«Χρειαζόμαστε να ανασυγκροτηθούμε και σαν πολιτικός χώρος και μετά το πιο σημαντικό, πρέπει να συγκροτήσουμε τη χώρα» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X