Πολιτική

Κατρούγκαλος: Η Μπέτυ Μπαζιάνα έχει πολιτικό λόγο όπως η Μισέλ Ομπάμα και η Μπριζίτ Μακρόν

Κατρούγκαλος: Η Μπέτυ Μπαζιάνα έχει πολιτικό λόγο όπως η Μισέλ Ομπάμα και η Μπριζίτ Μακρόν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στη πολύκροτη συνέντευξη που έδωσε η Μπέτυ Μπαζιάνα στην «Εφημερίδα των Συντακτών» αναφέρθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος και συνέκρινε τη σύζυγο του Πρωθυπουργού με τις Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον και Μισέλ Ομπάμα αλλά και της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν, που επέλεξαν να έχουν πολιτικό λόγο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε αναφερόμενος στη δήλωσή της «ο ΣYΡΙΖΑ είναι στην κυβέρνηση, αλλά όχι στην εξουσία», ότι ο κόσμος «έδωσε εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ να σπάσει το σύστημα εξουσίας της μεταπολίτευσης άλλα ακόμη δεν το έχει καταφέρει».

«Το ζούμε στην καθημερινότητά μας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι στην εξουσία» σχολίασε τη δήλωση της συζύγου του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, λέγοντας μάλιστα ότι συναντάει ανάλογα προβλήματα με μηχανισμούς στο υπουργείο του.

Ενώ μιλώντας στον ΣΚΑΙ και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος είπε ότι επίσης συμφωνεί με την αναφορά της κ. Μπαζιάνα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι στην κυβέρνηση, αλλά δεν έχει πάρει την εξουσία.

«Όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το λέμε αυτό. Η εξουσία είναι κάτι βαθύτερο» σημείωσε ο κ Φάμελλος.

Σχολιάζοντας τη δεύτερη σημαντική αναφορά της συζύγου του πρωθυπουργού ότι «ο Τρίπρας δεν είπε ψέματα», ο κ. Φάμελλος υποστήριξε ότι «αναγκαστήκαμε να πορευτούμε μέχρι τώρα με βάση τα προγράμματα, άλλα τώρα κάνουμε μια προσπάθεια να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης». Ο υπουργός παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση προχώρησε στην υπερφορολόγηση των πολιτών για να μην χρεοκοπήσει η χώρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X