Show Biz

Η Μαρίνα Πατούλη ξεσαλώνει μετά το χωρισμό (βίντεο)

Η Μαρίνα Πατούλη ξεσαλώνει μετά το χωρισμό (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Μαρίνα Πατούλη έγινε άλλος άνθρωπος μετά το χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη. Σαν να απελευθερώθηκε. Η ξανθιά κυρία δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή της ζωής της και το φανερώνει ακόμα και με αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.

Ανανεωμένη, φρέσκια και όμορφη τη βλέπουμε να χορεύει και κάθε ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη γίνεται άμεσα θέμα συζήτησης. Η ίδια φροντίζει καθημερινά να ενημερώνει τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα σωρό αναρτήσεις από την καθημερινότητά της, τις εξόδους της με φίλους της και βεβαίως το νέο εντυπωσιακό look της.

Αυτή τη φορά, κατάφερε ξανά να ταράξει τα νερά των social media καθώς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο, στο οποίο τη βλέπουμε πολύ διαφορετική απ’ ότι συνήθως.

Συγκεκριμένα, η ίδια χορεύει και τραγουδάει με φίλους της, εντελώς χαλαρή, και φαίνεται να το διασκεδάζει και με το παραπάνω.

Το βίντεο της Μαρίνας Πατούλη

https://www.instagram.com/p/CVGuOkooZHs/?utm_source=ig_embed

 

Οι τελευταίες δηλώσεις για τον χωρισμό της

«Είμαστε σε διάσταση. Έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Κάποιοι κύκλοι ζωής κλείνουν. Ανοίγουν άλλοι και με νέα προοπτική και καλή διάθεση προχωράμε. Η σχέση μας είναι πάρα πολύ καλή. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε ζήσει μαζί 35 χρόνια. Έχουμε ένα παιδί το οποίο κι αυτό πρέπει να νιώθει καλά. Είμαστε σε μια πολύ πιο ήρεμη φάση», είπε αρχικά.

Η Μαρίνα Πατούλη για τη σχέση της σήμερα με τον Γιώργο Πατούλη (video)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X