Fragilemag

Η ταινία της βραδιάς – Ο Τσάρλι Και Το Εργοστάσιο Σοκολάτας στο Open

Η ταινία της βραδιάς – Ο Τσάρλι Και Το Εργοστάσιο Σοκολάτας στο Open
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Τσάρλι Και Το Εργοστάσιο Σοκολάτας. Η σύμπραξη Τιμ Μπάρτον και Τζόνι Ντεπ σ’ αυτό το σουρεαλιστικό κινηματογραφικό παραμύθι έφερε μαγευτικό αποτέλεσμα. Η ταινία της βραδιάς, χωρίς περιστροφές, είναι αυτή που προβάλλει απόψε -Τρίτη 20 Δεκεμβρίου- το Open.

Και ναι, μπορεί αυτή η ταινία παραγωγής 2005 να είναι επεξεργασμένη με τεχνολογία αιχμής της εποχής που γυρίστηκε αλλά η σύμπραξη  φαντασίας και καλλιτεχνικού οράματος είναι διάχυτη.

•Η ταινία είναι βασισμένη στο ομώνυμο παιδικό βιβλίο του 1964 που έγραψε ο  Βρετανός συγγραφέας Ρόαλντ Νταλ.

Ο Γουίλι Γουόνκα είναι ένας εκκεντρικός σοκολατοποιός με ένα ευφάνταστο εργαστήριο γλυκών στο οποίο δεν έχει καταφέρει να εισχωρήσει κανένας για 15 χρόνια. Μην έχοντας κοντινούς συγγενείς, αποφασίζει να διεξαγάγει έναν διαγωνισμό για να βρεθεί ο διάδοχος που θα αναλάβει τη θρυλική αυτοκρατορία του! Πέντε τυχερά παιδιά κερδίζουν τα «χρυσά εισιτήρια» και μεταξύ αυτών ο Τσάρλι, ένα παιδί από φτωχή οικογένεια που τώρα του δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Θα πρέπει όμως να περάσει τα τεστ που θα θέσει ο εκκεντρικός ιδιοκτήτης του παραμυθένιου εργοστασίου.

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X