Ελλάδα

Κατάληψη στα γραφεία της εφημερίδας «Αυγής»

Κατάληψη στα γραφεία της εφημερίδας «Αυγής»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κατάληψη πραγματοποιείται αυτή την ώρα στα γραφεία της εφημερίδας «Αυγής», όπως ανακοινώθηκε στον ιστότοπο Athens Indymedia. Σε ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας για 4η μέρα Ντίνο Γιαγτζόγλου.

H ανακοίνωση έχει ως εξής:

Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται κατάληψη στα γραφεία της εφημερίδας Η ΑΥΓΗ σε ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας για 4η μέρα Ντίνο Γιαγτζόγλου.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΩΡΑ!

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 4 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!

Συνέλευση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και δίψας Ντίνο Γιαγτζόγλου

  • Ενώ σε άλλη ανάρτησή τους… αναφέρουν ότι ισοπέδωσαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής:

«Ηρακλειο Κρητης. Ισοπεδωση των γραφειων της χρυσης αυγης

Μετα απο ανακοινωση της χρυσης αυγης για εκδηλωση σημερα με το βουλευτη Λαγο, επισκεφθηκαμε αιφνιδιαστικα σημερα το πρωι τα γραφεια τους στη νεα αλικαρνασσο και τα ισοπεδωσαμε.

Θα ακολουθησει αναλυτικη ενημερωση»

Ξυλο σε φασιστα

Την Κυριακή το απόγευμα, (25/2) φασίστες πραγματοποιούν δολοφονική επίθεση στον Ελεύθερο κοινωνικό χώρο Φαβέλα, τραυματίζοντας τους συντρόφους/ισσες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο στέκι.Ξημερώματα σήμερα 28/2 στην Περιοχή της Πειραϊκής πετύχαμε ένα μηχανάκι με δυο φασισταρια να ετοιμάζονται να γράψουν συνθήματα κοντά στο γήπεδο μπάσκετ του Φοίνικα,ο οδηγός στην προσπάθεια του να ξεφύγει άφησε πίσω τον συνοδηγό του ο οποίος μόλις τον πιάσαμε και έφαγε κάτι ψιλες άρχισε το κλάμα και παρακαλούσε να τον αφήσουμε.Ούτε στον Πειραιά ούτε πουθενά ξύλο στους φασίστες σε κάθε γειτονία 
Λευτεριά στον Ντίνο Γ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X