VIDEO

Κολομβία: Σοκάρει το βίντεο με τους υπαξιωματικούς που πέφτουν στο κενό (pics&vids)

Κολομβία: Σοκάρει το βίντεο με τους υπαξιωματικούς που πέφτουν στο κενό (pics&vids)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σοκ προκαλεί το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, όταν κατά τη διάρκεια μιας αεροπορικής εκδήλωσης στο κλείσιμο της Έκθεσης Λουλουδιών στη πόλη Medellin, δύο υπαξιωματικοί της Air Force, έχασαν τη ζωή τους πέφτουν στο κενό κατά τη διάρκεια της επίδειξης.

Έκρηξη της Medellin

Το περιστατικό έλαβε χώρα μετά τις 3 μ.μ., όταν είχε ήδη ξεκινήσει η παρέλαση , κατά τη διάρκεια της οποίας κρεμόταν από τα ελικόπτερα της Πολεμικής Αεροπορίας, άνδρες με σχοινιά και κρατούσαν την σημαία της Κολομβίας .

https://www.youtube.com/watch?v=ZU-Fg2u8DqI

Ειδικότερα, το ελικόπτερο πέρασε από το σημείο όπου γινόταν η παρέλαση και ξαφνικά σπάει το σχοινί με αποτέλεσμα τον θάνατο δύο στρατιωτικών.Νεκροί είναι ο Jesús Mosquera και ο Sebastián Gamboa .

Ο υπουργός Άμυνας, Guillermo Botero, αναφέρθηκε στο ατύχημα, δίνοντας οδηγίες στους Διοικητές των Δυνάμεων «ότι οι ασκήσεις από σήμερα αναστέλλονται έως ότου είναι  γίνουν γνωστές οι αιτίες του συμβάντος στη Μεντεγίν».

Ο δήμαρχος της πόλης Medellín,  Federico Gutiérre , εξέφρασε τη λύπη του για ότι συνέβη και έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter: « Λυπάμαι πολύ για το ατύχημα όπου δύο μέλη της Πολεμικής Αεροπορίας της Κολομβίας έχασαν τη ζωή τους. Την αλληλεγγύη μου για τις οικογένειες, και τους φίλους των θυμάτων».

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Πέθανε ο ήρωα- ψαράς που έσωσε δεκάδες ζωές στο Μάτι

Πόρτο Χέλι: Σήμερα απολογείται ο χειριστής του ταχύπλοου που σκότωσε δύο ανθρώπους

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X