Πολιτική

Ο Μπογδάνος κάνει retweet… ανάρτηση μέλους του Ρουβίκωνα

Ο Μπογδάνος κάνει retweet… ανάρτηση μέλους του Ρουβίκωνα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος να είναι φανατικός μαχητής κατά αριστερών, αναρχικών, αναρχοβίγκαν λεσβιών και όποιου άλλου θεωρεί “εχθρό” του έθνους. Όντας ενεργός στο twitter έχει κάνει χιλιάδες αναρτήσεις που κατακεραυνώνει τους εχθρούς και ζητά τη δίωξή τους.

Τα επεισόδια στη Χίο όμως φαίνεται ότι του μαλάκωσαν την δεξιά του καρδιά και αποφάσισε να κάνει retweet, όχι μια ανάρτηση ενός ομοϊδεάτη του, όχι έστω κάποιου συμπαθούντα, αλλά ενός μέλους του Ρουβίκωνα! Συγκεκριμένα του Σπύρου Δαπέργολα που έγραψε στο λογαριασμό του: 

Κ. Μπογδάνος: Βομβιστής ή τρακατρούκας;

“32 χρόνια στο αναρχικό κίνημα και ποτέ κανείς δεν σκέφτηκε να πάει να την πέσει σπίτι ΜΑΤατζή, και μάλιστα να τον δείρει, ακόμα και του χειρότερου. Τους χτυπάγαμε εν υπηρεσία. Ενα πράγμα σαν σεβασμό στους στρατιώτες της άλλης πλευράς πιθανόν. Αυτό στην Χίο δεν το έχω ματαξαναδεί”.

Η αναπαραγωγή προφανώς έγινε με το επιχείρημα ότι “ακόμα και οι αναρχικοί δεν θα χτυπούσαν αστυνομικό μπαίνοντας στο δωμάτιο που κοιμάται”.

Πλην όμως αυτή η αναπαραγωγή είναι μια ακόμα απόδειξη ότι δεν είναι λίγες οι φορές που η ζωή η ίδια ξεπερνά κάθε φαντασία.

 

Δείτε ακόμη:

Επεισόδια στη Λέσβο: H Μακρή χαρακτήρισε τον Μπουρνούς ως πρωτεργάτη των επεισοδίων

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X