Χωρίς Κατηγορία

ΣΥΡΙΖΑ: Κυριάκο όχι άλλη σωτηρία… (καυστικό βίντεο)

ΣΥΡΙΖΑ: Κυριάκο όχι άλλη σωτηρία… (καυστικό βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τις αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρόσφατο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην «πατρίδα» χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο νέο του σποτ, όπου τονίζει την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα σε τομείς όπως η οικονομία, η ασφάλεια και η υγεία.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση Μητσοτάκη αύξησε το δημόσιο χρέος κατά 50 δισ. ευρώ την τελευταία 4ετία, την ώρα που 2.658.400 πολίτες είναι αντιμέτωποι με τη φτώχεια.

Παράλληλα, σημειώνεται στο νέο σποτ του ΣΥΡΙΖΑ το 61% των πολιτών αντιμετωπίζει πρόβλημα για να προμηθευτεί τα βασικά είδη διατροφής.

Επίσης, αναφέρει ότι πάνω από 103.000 πολίτες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην αναμονή για ένα χειρουργείο, ενώ παραμένουν χωρίς έγκριση από το Ταμείο Ανάκαμψης τα «δωρεάν» απογευματινά χειρουργεία, καθώς και την πραγματοποίηση απογευματινού χειρουργείου σε έκτακτο περιστατικό.

«Απογοήτευση και θυμός τα κυρίαρχα συναισθήματα των Ελλήνων» σημειώνεται στο σποτ του iSYRIZA, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ινστιτούτου Εναλλακτικών Πολιτικών ΕΝΑ – 02/24.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, το 43% των ερωτηθέντων χαρακτηρίζει «υποβαθμισμένη» την ποιότητα ζωής που έχει, ενώ ένα ποσοστό 30% τη χαρακτηρίζει «ασφυκτική / πιεστική».

Δείτε το βίντεο:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X