Ο Προβοκάτορας

Τεράστια γκάφα: Η ΝΔ “πυροβόλησε” τον Πολάκη και έπληξε την Ντόρα Μπακογιάννη

Τεράστια γκάφα: Η ΝΔ “πυροβόλησε”  τον Πολάκη και έπληξε την Ντόρα Μπακογιάννη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οταν είδα τη φωτογραφία του Παύλου Πολάκη με το τσιγάρο θυμήθηκα μία αντίστοιχη της Ντόρας Μπακογιάννη και αναρωτήθηκα: Δύο τινά είναι δυνατόν να συμβαίνει στο επικοινωνιακό επιτελείο της Νέας Δημοκρατίας. Το πρώτο είναι ότι δεν γνωρίζουν την ύπαρξη της φωτογραφίας με την Ντόρα Μπακογιάννη να καπνίζει και το βίντεο που παίρνει τζούρα από το ηλεκτρονικό τσιγάρο και μάλιστα στα έδρανα της Βουλής (τώρα που κυκλοφορούν ευρέως στο διαδίκτυο θα τα έχουν μάθει).

Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα χαρακτήριζα πρόχειρη,  πλημμελή και λανθασμένη την προετοιμασία και την επιλογή τους να αντεπιτεθούν στο άρθρο του Αλέξη Τσίπρα (γιατί γι΄ αυτό το λόγο χρησιμοποιήθηκε η φωτό του Παύλου Πολάκη με το τσιγάρο). Και λέω πρόχειρη, γιατί η χρήση της φωτογραφίας της Ντόρας με τσιγάρο και προπαντός το βίντεο από τη Βουλή ακυρώνει εντελώς επικοινωνιακά τη δική τους επίθεση.

Ο δεύτερος λόγος είναι πολύ πιο σοβαρός και υπόγειος. Γνώριζαν την ύπαρξη της φωτό  με τη Ντόρα Μπακογιάννη να καπνίζει. Οπως θα γνώριζαν και το βιντεάκι που παραθέτουμε παρακάτω και ήθελαν να εκθέσουν και την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Το δεύτερο θα μπορούσαμε να το δεχτούμε την εποχή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη βρίσκοντας στα μαχαίρια. Τώρα, όμως, η σχέση τους είναι αρμονική. Πάντως, για οποιονδήποτε λόγο κι΄ αν  χρησιμοποίησαν τη φωτογραφία το σίγουρο είναι πως έπληξαν και τη Ντόρα Μπακογιάννη με τα πυρά που εκτόξευσαν κατά του Παύλου Πολάκη. Πρόκειται δηλαδή για τεράστια επικοινωνιακή γκάφα…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X