Χωρίς Κατηγορία

Θεσσαλονίκη: Αγνοείται 47χρονη που θα συναντούσε την εξάχρονη κόρη της…

Θεσσαλονίκη: Αγνοείται 47χρονη που θα συναντούσε την εξάχρονη κόρη της…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Κορυφώνεται η αγωνία για την οικογένεια της Βάϊας Οικονόμου, της 47χρονης καθηγήτριας, που κατάγεται από το Ρίζωμα Τρικάλων και διαμένει στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί εδώ και τέσσερις ημέρες χωρίς να έχει δώσει σημάδια ζωής. Το βράδυ της Παρασκευής χάθηκαν τα ίχνη της, όπου μίλησε τελευταία φορά στο τηλέφωνο με την αδερφή της και τη μητέρα της .
Οι δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν με τον εν διαστάσει σύζυγό της καθώς και η προσωρινή επιμέλεια για την εξάχρονη κόρη τους, ήταν οι λόγοι που σύμφωνα με ανθρώπους που γνώριζαν, της είχαν δημιουργήσει απίστευτη ψυχολογική πίεση.
Η Βάϊα Οικονόμου θα συναντούσε το εξάχρονο παιδί στη Χαλκιδική, το οποίο μένει με τον πατέρα του, το προηγούμενο Σάββατο, καθώς οι γονείς είναι σε διάσταση, αλλά δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού.
Συναγερμός για την καθηγήτρια από την ΕΛΑΣ
Μετά από εντολή της ΕΛ.ΑΣ εκδόθηκε σήμα Silver alert για την 47χρονη μαθηματικό Βάια Οικονόμου που αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου, από το σπίτι της στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.
Το κινητό της τηλέφωνο, το πορτοφόλι με την ταυτότητά της, τα κλειδιά του αυτοκινήτου της , όπως και το αυτοκίνητο βρέθηκαν στο σπίτι. Το μόνο που φαίνεται να έχει πάρει μαζί της είναι τα κλειδιά του σπιτιού, το οποίο ήταν κλειδωμένο. Έχει ύψος 1.64 και όταν χάθηκε πιθανόν να φορούσε μαύρο μακρύ παλτό και μαύρα μποτάκια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X