Επιλογές

Τριπλή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ κατά κυβέρνησης

Τριπλή επίθεση ΣΥΡΙΖΑ κατά κυβέρνησης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τριπλή και πολύ σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της κυβέρνησης για δύο ενέργειες εξόχως προβληματικές και οι οποίες φανερώνουν τις προθέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η πρώτη επίθεση εξαπολύθηκε από τον ίδιο το ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρεται στην ανακοίνωση για τη θέση του Προέδρου της ΕΡΤ του Κωνσταντίνου Ζούλα, διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ. Με μία ανακοίνωση με τίτλο “Το κράτος είμαι εγώ (και οι φίλοι μου), επιτίθεται κατά μέτωπο στον πρωθυπουργό, του καταλογίζει πρωτοφανή και αντιδεοντολογική μεθόδευση, καθώς και προσπάθεια να βάλει το κράτος στην υπηρεσία της Νέας Δημοκρατίας και του ίδιου.

Επίθεση για το ίδιο ζήτημα, δηλαδή την πρόταση του Κωνσταντίνου Ζούλα για τη θέση του Προέδρου της ΕΡΤ, εξαπέλυσε και ο ευρωβουλευτής και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος σε ανάρτηση κάνει λόγο για αποθέωση του κομματισμού.

Πάρα πολύ αιχμηρή είναι η τρίτη επίθεση. Την εξαπολύει ο Γιάννης Ραγκούσης κατά των υπουργών Μάκη Βορίδη, Χρήστου Σταϊκούρα και Τάκη Θεοδωρικάκου. Τους κατηγορεί ότι με μία τροπολογία-όνειδος, όπως τη χαρακτηρίζει ανοίγουν την κερκόπορτα για την κατάργηση του ΑΣΕΠ.

 

 Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Η ανάρτηση του Παπαδημούλη

Η επίθεση του Ραγκούση

https://www.facebook.com/giannisragkousis/posts/10220271868483881

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X