Οικονομία

Τρομερή αύξηση σε χρέη και ακίνητα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Τρομερή αύξηση σε χρέη και ακίνητα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Λοιπόν οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολύ ικανός μάνατζερ στο real estate. Είχε 20 ακίνητα και κατάφερε να τα κάνει 40. Πράγματι ικανός. Ο κυριότερος αντίπαλος του ο Αλέξης Τσίπρας αποδεικνύεται κακός, αφού απέκτησε μόλις 1 ακίνητο.

Αλλά και στα δάνεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπερτερεί. Από 374.308, 82 οφειλές σε δάνεια, τα ανέβασε ο αθεόφοβος σε 1.295.928,89 συντρίβοντας κυριολεκτικά τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος είχε 0 (μηδέν) οφειλές και σε μηδέν παρέμεινε.

Στα σοβαρά τώρα καταλυτική είναι η “σύγκριση” των στοιχείων του Vouli Watch για το ποιος είναι ο καταλληλότερος Πρωθυπουργός για το νοικοκύρεμα των οικονομικών του τόπου!

Όπως αποκαλύπτει η έρευνα του Vouliwatch, για το επίπεδο της οικονομικής κατάστασης των πολιτικών αρχηγών μέσα από τα πόθεν έσχες τους, αύξηση-μαμούθ παρουσιάζουν τα δάνεια και οι οφειλές του Κυριάκου Μητσοτάκη!

246,21%. Έτσι, έχουν εκτοξευτεί στο 1.295.928,89 ευρώ από 374.308,82 ευρώ που ήταν.

Αντίθετα, μηδενικές παραμένουν οι οφειλές του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα, που δεν έχει πάρει κανένα δάνειο.

Ανάλογη είναι η εικόνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, που δεν έχουν ούτε δάνεια ούτε οφειλές.

Τέλος, μείωση στις οφειλές και στα δάνειά τους παρουσιάζουν ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κατά 10,57% και 23,21% αντίστοιχα.

Στην κατηγορία που αφορά στα ακίνητα, ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν παρουσιάζει καμία αλλαγή και παρά το γεγονός ότι στις δύο πρώτες θέσεις φαίνεται να έχουν το ίδιο ποσοστό μεταβολής ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας, σε απόλυτους αριθμούς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αύξησε τα ακίνητά του από 20 σε 40, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας από 1 σε 2.

Πηγή: vouliwatch.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X