Χωρίς Κατηγορία

Υπουργοί τουρίστες-Ενοχοι για τις μίζες στην Υγεία

Υπουργοί τουρίστες-Ενοχοι για τις μίζες στην Υγεία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μα καλά ήταν υπουργοί ή μήπως περαστικοί; Πήγαιναν στα υπουργεία για να υπηρετήσουν τον ελληνικό λαό ή για να απολαύσουν τη γοητεία της εξουσίας και της υπουργικής καρέκλας;

Μπορεί συνένοχοι στο έγκλημα να μην ήταν, είναι όμως ένοχοι γιατί δεν εκτέλεσαν τα καθήκοντά τους με επάρκεια και επέτρεψαν ένα απίστευτο, αδιανόητο πάρτι διαφθοράς, κλοπής και διασπάθισης του δημόσιου χρήματος. Γιατί οι μίζες σφύριζαν πάνω από το κεφάλια τους κι΄ αυτοί …σφύριζαν αδιάφορα.

Μένεις με το στόμα ανοιχτό ακούγοντας το Γενικό Επιθεωρητή του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ) Σταύρο Ευαγγελάτο να διεκτραγωδεί κυριολεκτικά την κατάσταση που επικρατούσε στα δημόσια νοσοκομεία και ασφαλιστικά ταμεία. Κυκλώματα λυμαίνονταν νοσοκομεία και ταμεία. Εκατομμύρια η ζημιά.

Οποιος ήθελε έκλεβε με όλη την άνεση και χωρίς το φόβο να τιμωρηθεί. Τα τρωκτικά αλώνιζαν κυριολεκτικά. Κι΄ ύστερα απορούμε γιατί φτάσαμε στα μνημόνια.

Κάποτε λέγαμε “όποια πέτρα να σηκώσεις θα βρεις από κάτω Ελληνα, κατάσταση που ισχύει και τώρα με το brain drain”. Μετά την κατάθεση του Σταύρου Ευαγγελάτου θα λέμε όποια πέτρα κι΄αν σηκώσεις σε νοσοκομείο ή ταμείο θα βρεις από κάτω μίζα!

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X