Χωρίς Κατηγορία

Ζώδια: Οι σχέσεις που κινδυνεύουν

Ζώδια: Οι σχέσεις που κινδυνεύουν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για  κάποια ζώδια τα σημάδια δείχνουν πως οι σχέσεις κινδυνεύουν. Οφείλεται να είσαστε προσεκτικοί και να λάβετε τα μέτρα σας. Η Μαρία Ισαβέλλα σας δείχνει το δρόμο που χαράσσουν τα σημάδια από τα ζώδια και σας συμβουλεύει για την οδό που οφείλεται να ακολουθήσετε για να βρείτε τη λύση.

ΚΡΙΟΣ

Πολλοί από εσάς βλέπετε τις εργασιακές σας σχέσεις ή τις προσωπικές σας σχέσεις να διαλύονται . Αυτό οφείλεται καθαρά γιατί δεν επικεντρώσατε όπως θα έπρεπε στα αληθινά συναισθήματα σας και θέλετε να συμβιβαστείτε . Πρέπει λοιπόν να απεγκλωβιστείτε απ ότι σας φέρνει ρουτίνα στην καθημερινότητα σας και να ανοίξετε τα φτερά σας σε νέους ορίζοντες.
ΤΑΥΡΟΣ
Τα προσωπικά σας  όπως και τα οικογενειακά σας είναι σε μία φάση πού πρέπει να δείξετε προσοχή και κατανόηση. Στον εργασιακό σας χώρο υπάρχουν αντιζηλίες  και  πισώπλατα  χτυπήματα . Χρειάζεται μεγάλη υπομονή  και πολλές ώρες εργασίας για να φέρετε κάποια ισορροπία  και κέρδος. Ξαφνικά έξοδα σας δημιουργούν  μικρο οικονομικό πρόβλημα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε πάντα γενναιόδωροι αλλά αυτό δεν το αναγνωρίζουν  πολλοί από τους γύρω σας. Αυτό σας προκαλεί μία θλίψη και πρέπει να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα στους γνωστούς σας όπως και να πλουτίσετε τις δημόσιες σχέσεις σας, πράγμα το οποίο το είχατε παραμελήσει και θα σας βοηθήσει στο μέλλον  να έχετε άνοδο στα επαγγελματικά σας σχέδια.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ανταμείβονται οι κόποι σας τόσο στον εργασιακό τομέα όσο και στον επαγγελματικό. Στα προσωπικά σας δεν υπάρχει  για πολλούς γαλήνη. Εντάσεις και ζήλιες ανατρέπουν ισορροπίες και σας προβληματίζουν.
Στο οικογενειακό περιβάλλον υπάρχουν πολλά προβλήματα κυρίως υγείας τα οποία δεν πρέπει να τα προσπεράσετε. Προσοχή στη διατροφή σας.
ΛΕΩΝ
Οι περισσότεροι από σας πρέπει να αλλάξετε τρόπο σκέψης. Ευνοήστε για πνευματικές εργασίες καθώς και για εσωτερικές αναζητήσεις. Ένα μικρό ταξιδάκι θα σας ηρεμήσει και θα σας ανανεώσει. Στις προσωπικές σας σχέσεις τις ζήλιες και την καταπίεση  τις προσπερνάτε με πολλή αδιαφορία. Στην εργασία σας νέοι συνεργάτες. Προσοχή όμως δεν είναι πάντα φερέγγυα άτομα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ  
Σας απασχολούν πολύ τα προσωπικά σας αλλά είσαστε σε μία φάση που πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα οικογενειακά σας προβλήματα. Πρέπει να είστε αρκετά διαλλακτικοί και να αντιμετωπίζετε  τα προβλήματα με διπλωματία και όχι με νεύρα. Αναζητείστε τρόπους για να εξασφαλιστείτε.
ΖΥΓΟΣ
Θα βρεθείτε με άτομα που έχετε πολύ καιρό να τα δείτε. Στον εργασιακά χώρο να διεκδικείτε τα δικαιώματα σας αλλά μην έχετε παράλογες απαιτήσεις. Σκεφτείτε καλά πριν μιλήσετε για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις. Οικογενειακά προβλήματα σας ανησυχούν και έχετε εκνευρισμό. Χρειάζεται χρόνος και συζήτηση  για να έχετε ηρεμία.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
Χρειάζεστε ξεκούραση και ηρεμία για να χαλαρώσετε. Να γίνετε πιο πρακτικοί στην ζωή σας και να βλέπετε τα πράγματα πιο απλά. Πολλά έξοδα  σας δημιουργούν προβλήματα οικονομικά. Στα προσωπικά σας τα πράγματα πάνε καλά για πολλούς από σας και μάλλον θα πρέπει να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Βάλτε τη γυμναστική στην καθημερινότητα σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ  
Τα προσωπικά και τα οικογενειακά σας βρίσκονται σε καλό δρόμο,στον εργασιακό χώρο τα πράγματα θα πάνε καλύτερα αν και εφόσον αρχίσετε να δέχεστε τις απόψεις των συναδέλφων σας και από κοινού να κάνετε σχέδια που στο μέλλον θα σας φέρουν κέρδη. Ασχοληθείτε με δημόσιες σχέσεις και βάλτε στο πρόγραμμα σας λίγη διασκέδαση.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα και θα ξαναβρείτε τα ιδανικά σας. Οι δεσμευμένοι να βρείτε τις ισορροπίες σας οι δε ελεύθεροι ενδέχεται να ερωτευτείτε. Επιδιώξετε επικοινωνία με άτομα από τον επαγγελματικό σας χώρο και αναλύστε τις νέες ιδέες που στο μέλλον θα σας φέρουν κέρδη. Προσέξετε λίγο την υγεία σας καθώς  και την διατροφή σας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είστε εκδηλωτικοί στα συναισθήματα σας και αρκετά εκδηλωτικοί αυτό όμως δεν αρέσει πάντα και έχετε δημιουργήσει αντιζηλίες στον εργασιακό και επαγγελματικό σας χώρο. Πρέπει να χαμηλώσετε τους τόνους και να χρησιμοποιήσετε την διπλωματία σας. Στιγμές ευτυχίας και χαράς στον οικογενειακό σας χώρο. Άλλωστε η σχέση σας με την οικογένεια σας είναι πολύ καλές.
ΙΧΘΕΙΣ
Προσπαθείτε συνεχώς να βρίσκετε ισορροπίες τόσο στα προσωπικά σας όσο και στα εργασιακά σας θέματα με αποτέλεσμα  να είστε συνεχώς σε έναν εκνευρισμό. Το αποτέλεσμα είναι ότι στο τέλος σχεδόν πάντα τα καταφέρνετε. Έχετε πολύ άγχος και αυτό σας δημιουργεί  εμμονές  και πολλές φορές το παρακάνετε. Χαλαρώστε και διασκεδάστε λίγο.
Μαρία Ισαβέλλα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X