Χωρίς Κατηγορία

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ζώδια σήμερα: Διαβάστε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 9 Αυγούστου. Τι μας περιμένει; Ενώ, αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα είναι άτυχα στα ερωτικά τους τον Αύγουστο.

ΚΡΙΟΣ

Για σήμερα Τετάρτη φίλε Κριέ, η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου ενισχύει τόσο τον δυναμισμό σου, ότι και την αυτοπεποίθηση αλλά και το αίσθημα της αυτάρκειας. Καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις για τα ζητήματα που σε απασχολούν και επειδή παράλληλα έχουμε και την κορύφωση του τετραγώνου Ήλιου – Δία, μπορώ να πω ότι σήμερα το γλεντάς, κάνεις τις υπερβολές σου και λειτουργείς αυθόρμητα σαν μικρό παιδί! Θυμήσου όμως πως κάποιες συγκυρίες και γεγονότα θέλουν από εσένα και κάποια σοβαρότητα, για αυτό λίγο προσοχή στην επιπολαιότητα!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ μου Φίλε Ταύρε, για σήμερα Τετάρτη με την Σελήνη να κινείται στο δικό σου Ζώδιο, είσαι εκφραστικός, συναισθηματικός και έτοιμος να δώσεις ως προτεραιότητά σου την ικανοποίηση των αναγκών σου! Το τετράγωνο Ήλιου – Δία, βελτιώνει την διάθεσή σου όμως σε παρασύρει να λειτουργήσεις επιπόλαια, χωρίς δεύτερη σκέψη! Προσοχή λοιπόν γιατί μπορεί να μεγαλοποιήσεις καταστάσεις, είτε και να λειτουργήσεις σήμερα με αρκετή έπαρση, γεγονός που θα σε κάνει να χάσεις ευκαιρίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, για σήμερα Τετάρτη το τετράγωνο Ήλιου – Δία σε γεμίζει με αυθορμητισμό και δύσκολα μπορείς να συγκρατήσεις την διάθεση σου για επικοινωνία, μετακινήσεις και επαφές! Βιάζεσαι να τα κάνεις όλα από πολύ και ίσως δεν σκέφτεσαι τις συνέπειες των επιλογών σου γεγονός που θα σε πάει πίσω! Η μέρα είναι ακατάλληλη για αποφάσεις καίριες για τα επαγγελματικά σου και σίγουρα αν πρέπει να σου δώσω μία συμβουλή είναι πως ο τολμών δεν νικά πάντα, επομένως μην βιάζεσαι να πάρεις τα ρίσκα σου και πρόσεξε σήμερα μήπως σου ξεφύγει κάποια κουβέντα που λίγο μετά θα μετανιώσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, για σήμερα Τετάρτη το τετράγωνο Ήλιου Δία προσφέρει διασκέδαση, αναμελιά αλλά και αρκετά έξοδα! Καλό είναι να τιθασεύσεις την ακατανίκητη επιθυμία σου για αγορές και σπατάλες και να είσαι πιο προνοητικός ότι έρχονται δύσκολες μέρες. Η φιλική παρέα θα αποτελέσει σήμερα την διέξοδο για να περάσεις καλά και οι εκπλήξεις μέσα από τις γνωριμίες σου έρχονται να δώσουν το δικό τους χρώμα σε αυτή την μέρα του καλοκαιριού !

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, για σήμερα είσαι ο πρωταγωνιστής αφού ο Ήλιος από το ζώδιο σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από τον Ταύρο! Η μέρα σου είναι γεμάτη υπερβολές, διασκέδαση και εσύ γεμάτος επιθυμίες αλλά και απαιτήσεις… Πολλοί μπορεί να κρίνουν σήμερα ότι λειτουργείς με έπαρση, ή ότι θεωρείς ότι τα ξέρεις όλα… Σίγουρα υπάρχει αυτή η έντονη τάση να θέλεις να κυριαρχήσεις και να επιβληθείς σε όλους αυτή την ημέρα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να μετριάσεις! Μία επιπόλαιη κίνηση μπορεί σήμερα, να φέρει λάθη που θα πάνε τους στόχους σου πίσω για αυτό πρόσεχε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα Τετάρτη φίλε Παρθένε, η μέρα σου είναι γεμάτη επικοινωνίες, επαφές, χιούμορ και περιπαικτική διάθεση! Έχεις την διάθεση να δραπετεύσεις από την ρουτίνα και σε αυτό σε βοηθά το τετράγωνο Ήλιου – Δία, που σε παρακινεί να λειτουργήσεις αυθόρμητα, φιλοσοφώντας ότι στην ζωή πρέπει να παραμένουμε παιδιά! Η Σελήνη και αυτή από ένα φιλικό για σένα ζώδιο τον Ταύρο, σε παρακινεί για ταξιδάκια, επαφές, επικοινωνίες επομένως κανείς και τίποτα δεν μπορεί να συγκρατήσει τον αυθορμητισμό σου! Προσοχή όμως, γιατί άθελά σου μπορεί να πεις πράγματα που κάποιον θα τον ενοχλήσουν!

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, για σήμερα Τετάρτη κορυφώνεται το τετράγωνο Ήλιου – Δία που φέρνει φουλ κοινωνικότητα και πολλές επαφές στην καθημερινότητά σου! Οι προσδοκίες σου είναι μεγάλες και κυνηγάς το άπιαστο, το ανέφικτο, το δύσκολο … Σήμερα είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς σε αρκετά έξοδα, είτε να παρασυρθείς σε αγορές που είναι επιπόλαιες, για αυτό συμμαζέψου! Αν είναι κάτι που θα σε συμβούλευα, είναι να μην επηρεάζεται η διάθεσή σου από την συμπεριφορά των ανθρώπων που σε περιτριγυρίζουν … Μείνε μακριά από ανθρώπους που ξέρεις ότι δεν έχουν αγνές προθέσεις απέναντί σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπημένε μου Φίλε Σκορπιέ, για σήμερα Τετάρτη το τετράγωνο Ήλιου – Δία σε κάνει να ατενίζεις φιλόδοξα το μέλλον, όμως δεν σου αρκούν όλα όσα έχεις κατακτήσει ως σήμερα, οι στόχοι σου είναι υψηλοί και βιάζεσαι εδώ και τώρα να τους κάνεις πράξη! Θυμήσου ότι μόνο με τα μικρά και σταθερά βήματα θα μπορέσεις να προσεγγίσεις αυτό που τόσο πολύ λαχταράς. Δεν είναι κατάλληλη η μέρα για να πάρεις κάποια μορφής ρίσκου, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος της «μπανανόφλουδας» που θα σε προσγειώσει απότομα στην πραγματικότητα! Μην υποτιμάς σχέσεις και συνεργασίες, ξέρω πως δεν είναι αυτή η πρόθεσή σου, άθελά σου όμως μπορεί να μειώσεις κάποιο άτομο ενώ δεν πρέπει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Τετάρτη κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην χαρά και στην ικανοποίησή σου. Ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα σε γεμίζει με κέφι, αισιοδοξία και σου δίνει την ενέργεια να ταξιδέψεις και να εμπλουτίσεις τις εμπειρίες σου! Ο κυβερνήτης σου ο Δίας από τον Ταύρο, σχηματίζοντας το τετράγωνό του με τον Δία, επαναφέρει το χιούμορ και την παιχνιδιάρικη διάθεση στην καθημερινότητά σου! Λίγο προσοχή θα έλεγα στις υπερβολές, ενώ φρόντισε να μην φορτώσεις στον κόκορα θέματα που αφορούν υποχρεώσεις και εργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε μου Αιγόκερε, για σήμερα Τετάρτη με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία, είσαι γεμάτος πάθος, ερωτισμό όμως τα θέλεις και όλα δικά σου! Οι προοπτικές που έχεις για την εκπλήρωση των επιθυμιών σου είναι πολλές, όμως οι ανασφάλειές σου και οι φόβοι σου σε κάνουν σήμερα να λειτουργείς σπασμωδικά! Το άγχος για τα έξοδα του σπιτιού και της οικογένειας δεν λείπουν, ενώ η μέρα βγάζει και την ακατανίκητη επιθυμία σου να θέλεις να είσαι σε όλα συνεπής και να μην σου λείψει τίποτα! Στον έρωτα μην πιέζεις τις καταστάσεις να έρθουν εδώ και τώρα στο σημείο που εσύ θέλεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ μου φίλε Υδροχόε, για σήμερα Τετάρτη ο Ήλιος από το διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία από τον Ταύρο και η όψη αυτή θα φέρει ένα ύφος επιπολαιότητας και αστάθειας σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών! Δεν θα μπορείς να πάρεις πολύ στα σοβαρά τις προθέσεις και τις διαθέσεις των άλλων και ίσως κρίνεις ότι κάποιοι άνθρωποι λειτουργούν επιπόλαια, επομένως και εσύ δεν μπορείς να βασιστείς επάνω τους! Επιπλέον, συναισθηματικά παρασύρεσαι σε υπερβολές και ίσως μεγαλοποιείς κάποια συναισθήματά σου … Χαλάρωσε και άφησε τα πράγματα να τσουλήσουν από μόνα τους!

ΙΧΘΥΣ

Φίλε μου Ιχθύ, για σήμερα Τετάρτη το τετράγωνο του Ήλιου από το Λέοντα με τον Δία από τον Ταύρο, σε κάνει ιδιαίτερα βιαστικό για θέματα που αφορούν την εργασία σου! Βιάζεσαι να αποφασίσεις, να απαντήσεις ή και να εφαρμόσεις σχέδια, όμως δεν είσαι καλά προετοιμασμένος αλλά ούτε και έχεις σκεφτεί όλες τις παραμέτρους, για το λόγο αυτό καλό είναι να μετριάσεις την διάθεση για ρίσκο! Είναι πολύ πιθανό σήμερα, να φορτώσεις το πρόγραμμά σου αρκετά και εντέλει να μην καταφέρεις με συνέπεια να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου! Και κάτι ακόμη … προσοχή στις διατροφικές ατασθαλίες!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X