PET

Άγρυπνος προστάτης: Σκύλος ελέγχει τα παιδιά στο κρεβάτι κάθε βράδυ

Άγρυπνος προστάτης: Σκύλος ελέγχει τα παιδιά στο κρεβάτι κάθε βράδυ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

“Αυτός είναι ο σκύλος μας ο Κίλιαν. Τον πήραμε όταν ήταν περίπου 8 εβδομάδων και περιμέναμε το τρίτο μας μωρό” λέει η μαμά που τράβηξε το τρυφερό βίντεο με τον σκυλάκο.

“Έτσι, μεγάλωσε μαζί και με τα τρία παιδιά μας, που είναι όλα κοντά στην ηλικία” λέει η Κέλι Ρότετ, που τράβηξε το παρακάτω τρυφερό βίντεο.

“Ο Κίλιαν λατρεύει να σιγουρεύεται ότι όλοι στο σπίτι είμαστε ασφαλείς. Τη νύχτα συνήθως κοιμάται στις πόρτες, ώστε να μπορεί να είναι κοντά σε μας ή στα παιδιά” εξηγεί η μητέρα για τον έξυπνο σκυλάκο της.

“Όσο γι’ αυτό το βίντεο, νομίζω τσέκαρε τα παιδιά, ενώ ταυτόχρονα έψαχνε κι ένα μέρος για να ξαπλώσει” λέει με χιούμορ η Κέλι.

“Είμαστε όλοι πολύ ευγνώμονες που τον έχουμε στις ζωές μας!” λέει η νεαρή γυναίκα από την Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής για τον πανέξυπνο και υπερπροστατευτικό σκυλάκο της οικογένειας.

Το βίντεο με τον τρομερό σκύλο που προσέχει εάν τα παιδιά κοιμούνται και είναι ασφαλή το βράδυ ανέβηκε στα social media κι έγινε viral, με τους χρήστες να εκφράζουν τον θαυμασμό τους για τον υπέροχο προστάτη.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=mGaamX3bgfY

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X