PET

Θήβα: Μάχη με τις φλόγες σε κυνοτροφείο – Πέθαναν έξι σκυλάκια (pics)

Θήβα: Μάχη με τις φλόγες σε κυνοτροφείο – Πέθαναν έξι σκυλάκια (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πυρκαγιά ξέσπασε αργά το μεσημέρι της Τετάρτης (4/9/2019) σε ιδιωτικό κυνοτροφείο κοντά στα Πλατανάκια του Δήμου Θηβαίων.

Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και επειδή υπήρχαν φιάλες, εξαπλώθηκε γρήγορα απειλώντας τους σκύλους που βρίσκονταν στα κλουβιά.

Οι πυροσβέστες της ΠΥ Θήβας έδωσαν μάχη με τις φλόγες μέσα και έξω από το κυνοτροφείο. Το εσωτερικό του οικήματος καιγόταν και τα σκυλιά γάβγιζαν απελπισμένα, ενώ η φωτιά επεκτάθηκε γρήγορα και σε παρακείμενη ρεματιά.

18 πυροσβέστες κατόρθωσαν να σώσουν περίπου 60 σκυλιά. Όλα ήταν κυνηγόσκυλα ράτσας και κάποια από αυτά μάλιστα τα έσωσαν δύο φορές καθώς επέστρεφαν στα κλουβιά όπου ήταν τα μωρά τους, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Παράλληλα, οι πυροσβέστες έτρεχαν για να προλάβουν τη φωτιά πριν αυτή ξεφύγει στη χαράδρα. Στο σημείο κλήθηκε και πεζοπόρο τμήμα για να καθαρίσει τις διάσπαρτες μικροεστίες.

Παρά τις προσπάθειες όμως των πυροσβεστών, υπήρξαν απώλειες, καθώς κάηκαν τουλάχιστον τέσσερα κουτάβια, ενώ τουλάχιστον δύο σκυλιά πέθαναν από τις αναθυμιάσεις.

Μεγάλη επιχείρηση για διάσωση τουρίστριας που χάθηκε στα Καμένα Βούρλα (pics)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X