Πέθανε ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος

Πέθανε από ανακοπή καρδιάς το βράδυ του Σαββάτου ο δημοσιογράφος Θοδωρής Μιχόπουλος.

Ήταν στενός συνεργάτης του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου.

Έμπειρος δημοσιογράφος που είχε περάσει από θέσεις ευθύνης σε τηλεοπτικούς σταθμούς και εφημερίδες, ο Θοδωρής Μιχόπουλος ήταν πριν από τις εκλογές του 2015 άτυπος εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ σε πολλά τηλεοπτικά πάνελ, δίνοντας μάχες με στελέχη της Ν.Δ. αλλά και φιλικούς προς την απελθούσα κυβέρνηση δημοσιογράφους.

Ο Θοδωρής Μιχόπουλος συνδεόταν με πολύ στενούς φιλικούς και πολιτικούς δεσμούς με την παλιά γενιά των «Ρηγάδων» που πλαισιώνουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς ήταν στην ίδια «φουρνιά» με τον υπουργό Εσωτερικών, Νίκο Βούτση, το βουλευτή και διευθυντή της «Αυγής», Νίκο Φίλη, τον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη, και τον υπουργό Εργασίας, Πάνο Σκουρλέτη.

Εργάστηκε επί πολλά χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση και την ΕΡΤ.

Τι λέει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού

Πέθανε  τα ξημερώματα ο Θοδωρής Μιχόπουλος, στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και πρώην διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού.

Ο Θοδωρής Μιχόπουλος ήταν αφοσιωμένος αριστερός, σπάνιος δημοσιογράφος και υπέροχος άνθρωπος.

Γιάννης Δραγασάκης

«Ο Θοδωρής Μιχόπουλος υπήρξε σύντροφος, φίλος και συνεργάτης, με διαχρονική συνεισφορά στην υπόθεση της Αριστεράς. Μεγάλη η θλίψη για την απώλειά του. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του», έγραψε σε ανάρτηση του στο twitter ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης.

Ντόρα Μπακογιάννη

«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του Θοδωρή Μιχόπουλου. Ενός δημοσιογράφου που διακρινόταν για το ήθος και την εργατικότητά του και είχε φίλους σε όλους τους χώρους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ