Media

Πόλεμος Μαρινάκη-Σαββίδη: Επεισόδιο Νο 4

Πόλεμος Μαρινάκη-Σαββίδη: Επεισόδιο Νο 4
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Ο πόλεμος ανάμεσα σε Μαρινάκη και Σαββίδη συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Τη σκυτάλη της σκληρής επίθεση στο τέταρτο επεισόδιο των τελευταίων ημερών παίρνει το “Εθνος της Κυριακής”. Σύμφωνα με το ethnos.gr έχει πολυσέλιδο ρεπορτάζ. Ο τίτλος στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας είναι:  Βίος και πολιτεία του Ελληνα…wannabe Μπερλουσκόνι.
Το ρεπορτάζ, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση αναφέρεται στις ζημιές εκατομμυρίων στο «θολό διαμάντι» της ποντοπόρου ναυτιλίας, τα χρέη για το γήπεδο του Ολυμπιακού, την επένδυση στη Νότιγχαμ και την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση «Νοοr 1»

Και παροτρύνει τους επισκέπτες της ιστοσελίδας να διαβάσουν στο «Έθνος της Κυριακής» το ρεπορτάζ για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Για τις ομοιότητες του επιχειρηματία με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην υπερσυγκέντρωση μέσων ενημέρωσης και τις κινήσεις του στον χώρο των τηλεπικοινωνιών και της πολιτικής. Οι φόβοι για ντόμινο κατάρρευσης, οι αντιδράσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και το deal με τη Nova που βρίσκεται στο στόχαστρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού.

«Δεν είμαι Μπερλουσκόνι, είμαι ο Μαρινάκης που έρχομαι από τον Πειραιά» δήλωνε αυτάρεσκα πριν από περίπου πέντε μήνες σε πολύωρη συνέντευξή του με φόντο τα ψαροκάικα του Μικρολίμανου ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης, αποποιούμενος οποιαδήποτε ομοιότητα με τον πάλαι ποτέ πρωθυπουργό της γειτονικής Ιταλίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X