Παρασκήνιο

Άδωνις Γεωργιάδης: Παραβίασε τα μέτρα και φταίει… η «κακία του κόσμου»! video

Άδωνις Γεωργιάδης: Παραβίασε τα μέτρα και φταίει… η «κακία του κόσμου»! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αμετανόητος παραμένει ο Άδωνις Γεωργιάδης, που παραβίασε προκλητικά τα περιοριστικά μέτρα του lockdown για να γίνει νονός σε βάπτιση στον Ι.Ν. Διονυσίου του Αρεοπαγίτου στην Αθήνα, ενώ έχουν ανασταλεί όλες οι τελετές, όπως βαπτίσεις, γάμοι και μνημόσυνα.

«Ήταν μια σύννομη διαδικασία» επέμεινε ο υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας χθες το βράδυ σε εκπομπή στο Mega. «Αν είχα κάτι να κρύψω και τη θεωρούσα παράνομη, θα τη δημοσιοποιούσα μόνος μου;» υποστήριξε.

«Βράζει» η ΝΔ! Άρχισαν τα «γαλάζια» μαχαιρώματα για μια…θέση στις εκλογές!

Για άλλη μια φορά ο Αδ. Γεωργιάδης εμφανίστηκε να μην καταλαβαίνει τον θόρυβο για την κίνηση περιφρόνησης που έκανε στον αγώνα κατά του κορωνοϊού των πολιτών, οι οποίοι παραμένουν κλεισμένοι για μήνες. Αντίθετα, τα έβαλε με την «κακία του κόσμου», που κάνει φασαρία μόνο και μόνο επειδή βαφτίστηκε ένα παιδάκι.

«Δηλαδή είναι δυνατόν, ένα παιδάκι το βαφτίσαμε και γίνεται αυτή η φασαρία; Τόση κακία υπάρχει στον κόσμο; Έχω μείνει έκπληκτος ειλικρινά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ένα «τσουνάμι οργής» που ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολουθεί ανήμπορος…

Τέλος, για την ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σχετικά με την «ειδική άδεια» που έλαβε, ο υπουργός υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση. «Την άδεια δεν την έχω εκδώσει εγώ. Την εξέδωσε η Πολιτική Προστασία. Θα δώσει τις απαντήσεις της» ανέφερε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X