Πολιτική

Αντίδραση Κυριάκου Μητσοτάκη για την πρόταση μομφής: Ούτε λέξη για τις υποκλοπές…

Αντίδραση Κυριάκου Μητσοτάκη για την πρόταση μομφής: Ούτε λέξη για τις υποκλοπές…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θα μας τρελάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οταν τον πληροφόρησαν για την πρόταση δυσπιστίας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Καλοδεχούμενη η πρόταση. Η αλήθεια είναι ότι τον προκαλούσα πολλούς μήνες να το κάνει. »

Τι μας λέει ο πρωθυπουργός. Οτι προκαλούσε τον Αλέξη Τσίπρα. Ποιος; Αυτός που το έβαλε στα πόδια όταν τον ρώτησε αν θα παραιτηθεί στην περίπτωση που παρακολουθούνταν ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Κωνσταντίνος Φλώρος; Αυτός που αρκετές φορές κλήθηκε στη Βουλή να συγκρουστεί με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά ισάριθμες φορές δεν πήγε; Τώρα βεβαίως δεν μπορεί να αρνηθεί να παρευρεθεί, οπότε ποιών την ανάγκη φιλοτιμία αφού είπε καλοδεχούμενη η πρόταση δυσπιστίας πρόσθεσε ότι προκαλούσε τον Αλέξη Τσίπρα μήνες, αλλά ποιος τον πιστεύει;

Ολόκληρη η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει ως εξής: «Πληροφορήθηκα πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Καλοδεχούμενη η πρόταση, Η αλήθεια είναι ότι τον προκαλούσα πολλούς μήνες να το κάνει. Αποφάσισε να το κάνει τώρα λίγο πριν τις εκλογές», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρώτη του αντίδραση από την Κρήτη, για την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και πρόσθεσε ότι η πρόταση μομφής είναι «μία καλή ευκαιρία κυρίως για να συγκρίνουμε πεπραγμένα τετραετιών. Εγώ δεν επιζητώ την σύγκρουση, επιδιώκω την σύγκριση. Ελάτε να συγκρίνουμε τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ 4 χρόνια και τι κάναμε εμείς. Νομίζω ότι θα είναι αρκετά καταλυτική αυτή η σύγκριση. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσουμε για το έργο τους αλλά και για τα θέματα κράτους δικαίου. Γιατί και εκεί δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έγινε την περασμένη τετραετία. Είμαστε απολύτως έτοιμοι γι’ αυτή την πολιτική μάχη».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει αυτή τη σύγκρουση γιατί δεν έχει προτάσεις για το μέλλον της χώρας και δεν μπορεί να μιλήσει για το παρελθόν του».

Οπως διαπιστώνει ο κάθε αντικειμενικός παρατηρητής  ο Κυριάκος Μητσοτάκης πετάει τη μπάλα στην εξέδρα για τις υποκλοπές και δεν λέει ούτε κουβέντα ακόμα και μετά την πρόταση μομφής.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X