Επιλογές

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Ντέρμπι Δούρου – Πατούλη! Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι περιφερειάρχες!

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Ντέρμπι Δούρου – Πατούλη! Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι περιφερειάρχες!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει παρόλο που… επισήμως δεν έχει ξεκινήσει! Οι εκλογικές αναμετρήσεις ενόψει είναι αρκετές και η ΝΔ προετοιμάζεται ειδικά για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019.

Τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις έρχονται: Δημοτικές, περιφερειακές, ευρωεκλογές και εθνικές εκλογές (όποτε οι τελευταίες αποφασιστούν). Έτσι, λογικό είναι τα κόμματα να έχουν μπει σε… mood προεκλογικού πυρετού! Η ΝΔ φυσικά δεν θα μπορούσε να μην… χορέψει στον “χορό” αυτό.

Οι τέσσερις… εκλεκτοί της ΝΔ για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019

Τέσσερα πρόσωπα που προέρχονται από την αυτοδιοίκηση θα διεκδικήσουν τις περιφέρειες Αττικής, Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας και Δυτικής Ελλάδας με τη στήριξη της ΝΔ.

Σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς σήμερα το πρωί κλείδωσαν οι εξής υποψηφιότητες:

O Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δημάρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης θα είναι ο αντίπαλος της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής.

Ο επί τρεις θητείες Δήμαρχος Καλαμάτας και επί σειρά ετών πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου Παναγιώτης Νίκας θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Θα βρεθεί απέναντι στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Δέδε και τον νυν περιφερειάρχη Π. Τατούλη.

Τσίπρας για Καμμένο: «Στις ΗΠΑ έχει τυφώνα, αλλά δεν λέγεται Πάνος»

Επίσης σήμερα το πρωί στην Πειραιώς κλείδωσαν ως υποψήφιοι περιφερειάρχες και δύο νέα αυτοδιοικητικά στελέχη. Πρόκειται για τον 34χρονο αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας Φάνη Σπανό. Θα διεδικήσει την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας απέναντι στον εκλεκτό της Κουμουνδούρου Μανώλη Αναγνωστάκη.

Τέλος, ο 38χρονος περιφερειακός σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης. Θα αναμετρηθεί με τον Απόστολο Κατσιφάρα τον οποίο στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X