Πολιτική

Μπαλάφας σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν χρειάζεται να πετάγεται ο καθένας

Μπαλάφας σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν χρειάζεται να πετάγεται ο καθένας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλου, που έθεσε εμμέσως θέμα παραμονής του Πάνου Καμμένου στη θέση του, ο Γιάννης Μπαλάφας, ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε ότι δεν βοηθά την συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. «Εγώ με τον κ. Παπαδόπουλο, έτσι όπως θέτει το ζήτημα, νομίζω ότι δεν βοηθά αυτή τη στιγμή» ανέφερε.

«Όταν υπάρχει μία κυβέρνηση που αποτελείται από περισσότερα κόμματα, υπάρχουν διαφορές. Γνωρίζαμε από την αρχή ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είχαν διαφορετική θέση στο Σκοπιανό» τόνισε .

Για τις δηλώσεις βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τους ΑΝΕΛ , τους κάλεσε εμμέσως πλην σαφώς να είναι πιο προσεκτικοί, λέγοντας: «Δεν έχει ξεκινήσει καμία γκρίνια. Δεν χρειάζεται ο καθένας να πετάγεται από εδώ και από εκεί».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπαδόπουλος μιλώντας στην εκπομπή του Γιάννη Πολίτη «Χ2» στο Action24 δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όταν θα φτάσει στη Βουλή μετά τη συνεννόηση με τους γείτονες και θα έρθει η πρόταση για λύση, η κυβέρνηση πρέπει να εμφανιστεί με μια γραμμή. Για να έχει η κυβέρνηση μια γραμμή δεν μπορεί να υπάρχει υπουργός Εθνικής Άμυνας που να στηρίζει άλλη γραμμή. Δεν μπορεί ο υπουργός Άμυνας να λέει άλλα πράγματα».

Ο κ. Παπαδόπουλος στον απόηχο της σφοδρής επίθεσης του Δημήτρη Καμμένου σε όσους από τον ΣΥΡΙΖΑ ασκούν κριτική στη στάση των ΑΝΕΛ για το θέμα των Σκοπίων, παραδέχθηκε ότι με τους ΑΝΕΛ τους χωρίζουν πολλά και σε θέματα δικαιωμάτων, αλλά και στον μεγάλο αυτό εθνικό πρόβλημα.
Πρόσθεσε μάλιστα ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει σοβαρό θέμα μεταξύ ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ για το Σκοπιανό και έχει πρόβλημα όποιος δεν το βλέπει.

Βολές κατά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ εκτόξευσε και ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος, κάνοντας λόγο για «αριστερή κελεμπία », αναφερόμενος σε δηλώσεις τους για τη στάση των ΑΝΕΛ στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό χθες ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλο, τον κάλεσε «να μην ξαναπιάσει στο στόμα τον Πάνο Καμμένο, είναι αρχηγός κόμματος και υπουργός Άμυνας», συμπληρώνοντας πως οι ΑΝΕΛ δεν ασκούν κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και πρόσθεσε «όταν είσαι με κάποιον στο ίδιο τρένο δεν γίνεται να κάνεις μαθήματα. Ποιος είναι αυτός με την αριστερή κελεμπία που θα μας κάνει μάθημα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε συνεργάτες και απαιτούμε σεβασμό στην αξιοπρέπειά μας. Ακόμη κι αν γίνω υπουργός δεν θα σταματήσω να αντιδρώ. Θα βγάλουμε την Ελλάδα από την κρίση προς πείσμα όλων, εσωτερικών και εξωτερικών εχθρών της κυβέρνησης.»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X