Θέμα

Χαρδαλιάς: Έξαλλος δίνει βίντεο από την επίθεση με γκαζάκια! «Θα σας ξετρυπώσουμε»!

Χαρδαλιάς: Έξαλλος δίνει βίντεο από την επίθεση με γκαζάκια! «Θα σας ξετρυπώσουμε»!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα ξημερώματα της Κυριακής, σημειώθηκε διπλή εμπρηστική επίθεση σε επιχειρήσεις της συζύγου του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας στον Βύρωνα και ο Νίκος Χαρδαλιάς, μετά την πρώτη του οργισμένη αντίδραση, επανέρχεται.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς δημοσιεύει ένα βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει όσα συνέβησαν, σημειώνοντας πως μόνο από τύχη δεν υπήρξε νεκρός, καθώς όπως λέει «ένας περαστικός βλέπει τη φωτιά, σταματάει με το αυτοκίνητό του, κατεβαίνει με ένα μπουκάλι νερό και πλησιάζει να τη σβήσει ή έστω να την περιορίσει. Οπότε και εκρήγνυται ο πρώτος μηχανισμός ! Δύο βήματα παραπάνω να είχε κάνει θα ήταν τώρα νεκρός!».

Καταλήγοντας, στέλνει σαφές μήνυμα: «Θα σας ξετρυπώσουμε από τα λαγούμια σας, δεν σας φοβόμαστε…».

Πελώνη για τις επιχειρήσεις της συζύγου Χαρδαλιά: Εμπρηστικές επιθέσεις δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία

Αναλυτικά αναφέρει ο Νίκος Χαρδαλιάς: «Προς άνανδρα θρασίμια! Από θαύμα δεν καταφέρατε να έχετε νεκρό!

Στο 2:08 από το παρακάτω βιντεάκι από τις κάμερες ασφαλείας, ένας περαστικός βλέπει τη φωτιά, σταματάει με το αυτοκίνητό του, κατεβαίνει με ένα μπουκάλι νερό και πλησιάζει να τη σβήσει ή έστω να την περιορίσει. Οπότε και εκρήγνυται ο πρώτος μηχανισμός ! Δύο βήματα παραπάνω να είχε κάνει θα ήταν τώρα νεκρός! Αλλά στα δικά σας άρρωστα μυαλά θα ήταν μιά ακόμη παράπλευρη απώλεια…

Στις δημοκρατίες κάποιοι ηρωικά θα προσπαθούν να σβήνουν φωτιές και να σώζουν ανθρώπινες ζωές ενώ εσείς κρυμμένοι στο σκοτάδι και μέσα στις κουκούλες σας και στα τυφλά σας εγκληματικά σύνδρομα δεν θα διστάζετε να τις θυσιάσετε.

Θα σας ξετρυπώσουμε από τα λαγούμια σας, δεν σας φοβόμαστε…».

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X