Πολιτική

Δένδιας κατά Μπογδάνου: Η συμπαράταξη με τον Κασιδιάρη είναι απαράδεκτη

Δένδιας κατά Μπογδάνου: Η συμπαράταξη με τον Κασιδιάρη είναι απαράδεκτη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα θα περίμενε κανείς το… θερμό επεισόδιο, ανάμεσα στον Νίκο Δένδια και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο έγινε και μάλιστα στη Βουλή, όπου συζητείται στην αρμόδια επιτροπή η αμυντική συμφωνία της Ελλάδας με τη Γαλλία.

Η αλήθεια είναι πως κάποιος (και από τη ΝΔ) έπρεπε κάποια στιγμή να βάλει στη… θέση του τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Αφορμή για το ξέσπασμα Δένδια κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ήταν ο καυγάς που είχε ο Μπογδάνος με τον Θανάση Παφίλη του ΚΚΕ, για τα γεγονότα στο Γράμμο και το Βίτσι αλλά και τα περιστατικά βίας από χρυσαυγίτες στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.

«Δεν βρισκόμαστε εδώ για να επιστρέψουμε στο κακό παρελθόν της χώρας. Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε την επιβίωση της πατρίδας μας στο μέλλον.

Εγώ δεν γνωρίζω κύριε συνάδελφε ποιος παρέστη στην εκδήλωση για το Βίτσι. Γνωρίζω ότι ο πατέρας μου παρέστη στο Βίτσι. Λέω λοιπόν ότι οποιαδήποτε προσπάθεια προβολής στη σύγχρονη πολιτική ζωή των οδυνηρών στιγμών της χώρας στο παρελθόν για αποκόμιση μικροπολιτικού οφέλους είναι απαράδεκτη. Και η συμπαράταξη με τον Κασιδιάρη είναι απαράδεκτη. Και η κατάθεση στεφάνου με την Χρυσή Αυγή είναι επίσης απαράδεκτη και είναι ώρα σοβαρευτούμε γιατί η χώρα αντιμετωπίζει αυτή την ώρα εθνική απειλή. Και όσο εγώ εκπροσωπώ την κυβέρνηση εδώ δεν θα επιτρέψω να ξαναγίνει τέτοια προσπάθεια. Να είμαστε συνεννοημένοι», είπε ο Νίκος Δένδιας.

Ο Μπογδάνος εξόργισε Παφίλη και Δένδια

Τι είπε όμως ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος από το βήμα της Βουλής και κατάφερε, εκτός από τον Θανάση Παφίλη του ΚΚΕ, να κάνει “μπαρούτι” και τον Νίκο Δένδια;

«Εγώ θυμίζω τον Γρίβα της ΕΟΚΑ, που είπε πως είχαμε τρεις εχθρούς, όμως οι χειρότεροι ήταν οι κομμουνιστές». Αυτή η φράση άναψε (δικαίως) τα αίματα.

«Εκτός από “τι Μπογδάνος, τι ρουφιάνος”, υπάρχουν και χειρότερα. “Τι μπογδάνος, τι Χρυσή Αυγή”», σχολίασε ο Θανάσης Παφίλης, ενώ ο Θοδωρής Δρίτσας από τον ΣΥΡΙΖΑ είπε πως σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατέθεσε στεφάνι πριν λίγες μέρες μαζί με την Χρυσή Αυγή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X