Επιλογές

Διαλύεται η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ αν φύγει ο Παπαχριστόπουλος

Διαλύεται η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ αν φύγει ο Παπαχριστόπουλος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) αλλά και κάθε άλλης κοινοβουλευτικής ομάδας, η οποία δεν θα πληροί την προϋπόθεση των πέντε βουλευτών εκλεγμένων με το ίδιο κόμμα δείχνει η γνωμοδότηση της επιστημονικής υπηρεσίας της Βουλής.

Οι σχετικές πληροφορίες φαίνεται πως έχουν φτάσει και στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝ.ΕΛ.. Και το κλίμα στο κόμμα του Πάνου Καμμενου εδώ και λίγες ώρες είναι αρκετά βαρύ. Βλέπετε η διςλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κοστίζει πάρα πολύ ακριβά.

Σύμφωνα με συνεργάτες του Προέδρου της Βουλής, ο κ. Νίκος Βούτσης θα ενημερώσει σχετικά τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες λίγο μετά από τις 19:15, ενώ ενδεικτικό των ραγδαίων εξελίξεων είναι ότι αύριο στις 9:30 το πρωί και πριν από την έναρξη της συνεδρίασης στην Ολομέλεια για την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ θα συνεδριάσει εκτάκτως η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για ενημέρωση και λήψη απόφασης.

Έτσι αν ο κ. Πάνος Καμμένος προχωρήσει σε διαγραφή του κ. Θανάση Παπαχριστόπουλου με την έναρξη της συνεδρίασης είναι πολύ πιθανό η Κοινοβουλευτική Ομάδα  των ΑΝ.ΕΛ να διαλυθεί αμέσως και ο εισηγητής της να μην έχει δικαίωμα τοποθέτησης στην Ολομέλεια της Βουλής όπου θα συζητηθεί τι κρίσιμο θέμα της επικύρωσης του πρωοκόλου για την είσοδο της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ.

Δείτε ακόμη:

Χαμός στους ΑΝ.ΕΛ! Καμμένος σε Παπαχριστόπουλο: Να έχεις παραδώσει την έδρα μέχρι αύριο το πρωί!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X