Παρασκήνιο

Έκανε… στούντιο την Ακρόπολη ο Βαρβιτσιώτης! «Επιτρέπεται ή θα επιβληθεί πρόστιμο;»

Έκανε… στούντιο την Ακρόπολη ο Βαρβιτσιώτης! «Επιτρέπεται ή θα επιβληθεί πρόστιμο;»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα αρχαίο μάρμαρο, το χρησιμοποίησε ως… βάθρο. Τον Παρθενώνα τον είχε… φόντο. Και κάπως έτσι, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, φωτογραφήθηκε την Κυριακή 9 Μαΐου στην Ακρόπολη, με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης, όπου παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας έγινε έπαρση της ελληνικής σημαίας και της σημαίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ξεμπροστιάζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ! «Τα 9 ψέματα για το εργασιακό»

Ο κύριος Βαρβιτσιώτη «σκαρφάλωσε» στα αρχαία μάρμαρα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης για να λάβει την πιο κατάλληλη πόζα, ενώ φαίνεται να βρίσκεται σε περιφραγμένο, με σκοινιά, χώρο.

Μάλιστα, δημοσίευσε και τα προϊόντα της φωτογράφησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Οργή ΣΥΡΙΖΑ

Ως περίτρανο δείγμα σεβασμού και πολιτισμού των «Αρίστων» απέναντι στον αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης, χαρακτηρίζει η Σία Αναγνωστοπούλου την επιλογή του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να φωτογραφηθεί πάνω σε αρχαίο μέλος στην Ακρόπολη και απέφυγε την τσιμεντόστρωση.

Ο Τσίπρας πολεμά θεσμικά το… νεοφιλελεύθερο εκπαιδευτικό έκτρωμα του Μητσοτάκη

Η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνει και ένα ερώτημα προς την υπουργό Πολιτισμού, εάν επιτρέπεται στον οποιοδήποτε πολίτη να φωτογραφίζεται πατώντας πάνω στα μάρμαρα ή θα επιβληθεί άμεσα πρόστιμο προς παραδειγματισμό στον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών.

«Το ερώτημα, αν και ρητορικό (γνωρίζουμε την απάντηση της κ. Μενδώνη), δεν θα μείνει αναπάντητο από τους πολίτες αυτής της χώρας», επισημαίνει η Σία Αναγνωστοπούλου.

Κόλαση στα social media!

Τα σχόλια πάντως στο Twitter και όχι μόνο… πήραν φωτιά! Δείτε μερικές μόνο από τις αναρτήσεις για το ζήτημα…

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10225332548570485&set=a.2065120037386&type=3

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X