Παρασκήνιο

«Εκκωφαντικό άδειασμα» Βενιζέλου σε Σαμαρά για συγκυβέρνηση και Χάγη! (video)

«Εκκωφαντικό άδειασμα» Βενιζέλου σε Σαμαρά για συγκυβέρνηση και Χάγη! (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Αντώνης Σαμαράς προσφάτως, με συνέντευξή του στην «Καθημερινή», εξέφρασε την αντίθεσή του σε πιθανή προσφυγή της χώρας στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης για την επίλυση των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Ο πρώην πρωθυπουργός τάχθηκε με αυτόν τον τρόπο – και με άλλα πολλά που είπε στην ίδια συνέντευξη – εκτός κυβερνητικής γραμμής και γι’ αυτόν άλλωστε τον λόγο η συνέντευξή του «θάφτηκε» κάτω από το χαλί από την απόλυτη πλειοψηφία των φιλοκυβερνητικών και συστημικών ΜΜΕ, ενώ μάλιστα υπήρχαν και πληροφορίες περί εκνευρισμού του Μεγάρου Μαξίμου.

Την Τετάρτη ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Mega «άδειασε» τον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας ότι την περίοδο της συγκυβέρνησης η προσφυγή στη Χάγη ήταν πάγια θέση.

Γαλάζια «σφαγή»! Μπακογιάννη εναντίον Σαμαρά για το «αντάρτικο»!

«Ο κ. Σαμαράς έχει διατελέσει πρωθυπουργός, αρχηγός κόμματος, έχει μια μακρά διαδρομή. Έχει απόψεις τις οποίες δικαιούται να λέει. Στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου εφαρμόζαμε τη δεδομένη εθνική στρατηγική – και εγώ δεν ήμουν απλός αντιπρόεδρος, ήμουν κυβερνητικός εταίρος, είχα την ευθύνη της εξωτερικής πολιτικής – των διερευνητικών (σ.σ. επαφών) και βεβαίως πάγια θέση μας ήταν ότι αν δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε επί της ουσίας, πρέπει να συμφωνήσουμε διαδικαστικά, να πάμε στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης», είπε χαρακτηριστικά.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από όσα είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X