Επιλογές

Εκλογές 2019: Αυτά είναι τα ηχηρά ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ που μένουν εκτός!

Εκλογές 2019: Αυτά είναι τα ηχηρά ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ που μένουν εκτός!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με ποσοστό 31,53% (στο 99,85% η ενσωμάτωση) ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει στην επόμενη Βουλή 86 βουλευτές. Κάτι που σημαίνει πως κορυφαία στελέχη του και «ηχηρά» ονόματα μένουν εκτός.

Ποιοι μένουν εκτός από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πρώην υπουργοί, όπως ο Γιώργος Σταθάκης, ο Παναγιώτης Ρήγας, ο Σταύρος Κοντονής είναι από τα… «θύματα» της κάλπης, καθώς το μειωμένο ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ και η ήττα από τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της Κυριακής, τους αφήνει εκτός Βουλής.

Ανάμεσα στα ηχηρά ονόματα που δεν θα βρίσκονται στη νέα Βουλή από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ είναι και η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ράνια Σβίγγου, ο πρώην υπουργός Νίκος Ξυδάκης και ο Νίκος Τόσκας ή βουλευτές όπως ο Χρήστος Μαντάς, ο Μάκης Μπαλαούρας, η Άννα Βαγενά, ο Δημήτρης Βέττας ή η Φωτεινή Βάκη.

Και τώρα; Οι σκέψεις του Αλέξη Τσίπρα για την επόμενη μέρα

Εκτός Βουλής βρίσκονται και πολλοί από τους βουλευτές που συνεργάστηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ και προέρχονταν από τους ΑΝΕΛ (Χρυσοβελώνη, Κουίκ), από το Ποτάμι (Σπύρος Δανέλλης), από τη ΔΗΜΑΡ (Θανάσης Θεοχαρόπουλος) ή η πρώην υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα.

Θρίλερ δίχως προηγούμενο!

Ένα απίστευτο θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον Θανάση Παπαχριστόπουλο να έχει λίγες ψήφους διαφορά από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, με τον πρώην υπουργό να μένει, όπως όλα δείχνουν, εκτός Βουλής!

Ιδού όλοι οι βουλευτές που εκλέγονται σε όλες τις Περιφέρειες!

Όλα τα ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ που δεν εκλέγονται (για να δείτε ποιοι δεν εκλέγονται κάντε κλικ στο κουτάκι «Υποψήφιοι»)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X