Πολιτική

Επίδομα καυσίμων: Από Τρίτη του Πάσχα και… βλέπουμε

Επίδομα καυσίμων: Από Τρίτη του Πάσχα και… βλέπουμε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς τη (μικρή έστω) βοήθεια της κυβέρνησης θα ταξιδέψουν εκτός των τειχών για το Πάσχα οι ιδιοκτήτες οχημάτων. Γιατί η πολυπόθητη πλατφόρμα για το επίδομα καυσίμων και πετρελαίου κίνησης δεν θα ανοίξει τις επόμενες μέρες.

Το είπε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα: «Από την Τρίτη του Πάσχα θα έχουμε την εκταμίευση της ενίσχυσης που θα δοθεί για τα καύσιμα (60 λίτρα ανά μήνα) και αφορά 3 εκατομμύρια δικαιούχους με οικογενειακά εισοδήματα μέχρι 30.000 ευρώ». Βέβαια και για την Τρίτη του Πάσχα ας κρατήσουμε μικρό καλάθι γιατί μέχρι… σήμερα, κυβερνητικά στελέχη έλεγαν ότι η πλατφόρμα θα ανοίξει μέσα στην εβδομάδα…

Παράλληλα, η Αριστοτελία Πελώνη είπε επίσης ότι η κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο για την απορρόφηση του μεγαλύτερου μέρους των αυξήσεων στις τιμές της ηλεκτρικής ενέργειας και εξετάζει διάφορες επιλογές με στόχο να σπάσει το αποτέλεσμα που έχουμε πάνω στις τιμές.

Σημείωσε δε ότι από την πρώτη στιγμή η κυβέρνηση εξετάζει εναλλακτικά δεδομένα και ετοιμάζεται για το χειρότερο σενάριο σε ό,τι αφορά την ενεργειακή επάρκεια της χώρας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X