Πολιτική

Εύα Καϊλή: Τι είπε στις Αρχές – Το αίτημα για «βραχιολάκι»

Εύα Καϊλή: Τι είπε στις Αρχές – Το αίτημα για «βραχιολάκι»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Απόλυτα ξαφνιασμένη και πως «έπεσε από τα σύννεφα» δήλωσε η προσωρινά κρατούμενη αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Εύα Καϊλή στις βελγικές αρχές, η οποία κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Ειδικότερα, όπως μετέδωσε σήμερα (12/12/2022) η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του STAR, η κ. Καϊλή φέρεται να έχει προσλάβει ως συνήγορό της τον Αντρέι Ριζόπουλος, έναν Βέλγο με ελληνικές ρίζες, ο οποίος θεωρείται εκ των κορυφαίων ποινικολόγων στις Βρυξέλλες.

Η ευρωβουλευτής είπε στις βελγικές αρχές ότι γνώριζε πως ο σύντροφός της και ο Αντόνιο Παντζέρι είχαν σχέσεις με το Κατάρ και του είχε επιστήσει την προσοχή.

Επίσης, κατέθεσε ότι δεν γνώριζε για το τι ακριβώς έκανε ο ίδιος και ότι δεν παρακολουθούσε τα αρχεία του και τους ηλεκτρονικούς του υπολογιστές.

Αίτημα για «βραχιολάκι»

Παράλληλα, η Εύα Καϊλή έκανε αίτημα για να αφεθεί ελεύθερη με το «βραχιολάκι», κάτι που όμως απέρριψαν οι βελγικές αρχές γιατί κρίνουν πως είναι σοβαρές οι κατηγορίες.

Όσον αφορά στην ενάμιση έτους κόρη της, το STAR μετέδωσε ότι πέρασε τις πρώτες ώρες με τη γυναίκα του πατέρα της και πως τώρα είναι με τον πατέρα της στο διαμέρισμα που έμενε η ίδια στις Βρυξέλλες.

Τέλος, σχετικά με το σπίτι της στις Βρυξέλλες, η ελληνίδα ευρωβουλευτής είπε πως το είχε πάρει με δάνειο και πως έμενε σε αυτό με τον σύζυγο και το παιδί τους, ωστόσο δεν έδωσε πειστικές εξηγήσεις για την αποπληρωμή του δανείου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X